Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
17/03/2020

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16/03 έως 22/03

Πέρασε ο ανάδρομος Ερμής, πέρασε κι η πανσέληνος του μήνα και μπαίνουμε πλέον σε πιο ήρεμα μονοπάτια. Ο Ερμής γυρνάει ξανά στα ψαράκια και συνεχίζει την πορεία του στο πλανητικό σύστημα. Την Παρασκευή έχουμε την εαρινή ισημερία, κάτι που για την αστρολογία σημαίνει την έναρξη του νέου έτους και φυσικά σηματοδοτεί την αρχή της άνοιξης. Ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό κι είναι η ώρα να πάρουμε νέες αποφάσεις για τη ζωή μας. Τέλος, την Κυριακή, ο Κρόνος εγκαταλείπει προσωρινά τον Αιγόκερω και μπαίνει για λίγους μήνες στον Υδροχόο. Αυτό από τη μία δίνει στα Αιγοκεράκια μια ανάσα αλλά ταυτόχρονα αρχίζει να πιέζει τους Υδροχόους και τους φέρνει προ των ευθυνών τους. Τον Μάιο όμως θα γυρίσει ανάδρομος και θα επιστρέψει για τα τελευταία μαθήματα στο αγαπημένο του ζώδιο.

Κριός

Ξεκινάει ο μήνας των γενεθλίων σου κι αυτό από μόνο του είναι υπέροχο. Ο Ήλιος μπαίνει στο δικό σου ζώδιο και μηδενίζεις το κοντέρ και ξεκινάς από την αρχή, κάτι σαν να έχεις μια προσωπική πρωτοχρονιά. Ο Κρόνος αποχωρεί από τον Αιγόκερω, έστω και για λίγο και πλέον ο επαγγελματικός σου τομέας σταματάει να είναι τόσο πιεστικός κι επιτέλους βλέπεις αποτελέσματα. Τα τελευταία χρόνια είχες πιεστεί πολύ και δεν έβλεπες φως από πουθενά. Με τη νέα θέση του στον Υδροχόο νιώθεις πως δικαιώνεσαι για τις αποφάσεις σου και τις επιλογές σου. Μη βιαστείς όμως να πανηγυρίσεις, γιατί θα επιστρέψει για να τσεκάρει εάν τα είχες βάλει όλα σε σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Μη σε βρει τσαπατσούλη.

Ταύρος

Θα πρέπει να είσαι σίγουρος πια για τους στόχους που έχεις θέσει στη ζωή σου. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή είχες την ευκαιρία να αναθεωρήσεις και να ξανασκεφτείς τα πράγματα και πλέον μπορείς να ξεχωρίσεις το καλό από το κακό. Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό φωτίζει τον τομέα που σχετίζεται με τον εσωτερικό σου κόσμο και το παρελθόν σου. Θυμάσαι παρελθοντικές καταστάσεις κι έχεις την ευκαιρία να πάρεις κάποια επιπλέον μαθήματα. Τέλος, η Αφροδίτη από το δικό σου ζώδιο σε κάνει να λάμπεις και να τραβάς τα βλέμματα επάνω σου. Είτε ένας νέος έρωτας σου χτυπάει την πόρτα είτε θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Όπως και να έχει πάντως, είσαι από τους τυχερούς.

Δίδυμος

Έχεις κουραστεί πολύ το τελευταίο διάστημα, η ενέργειά σου είναι στο ναδίρ και δεν έχεις κουράγιο να κάνεις τίποτα και να δεις κανέναν. Τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο και βρίσκεις χρόνο για σένα, για τους φίλους και φυσικά για το ταίρι σου. Η νέα θέση του Κρόνου από τον Υδροχόο, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, εσένα σε ευνοεί, γιατί δε θα πιέζεσαι τόσο πολύ και θα είσαι πιο σίγουρος για τις πράξεις σου. Πατάς πιο γερά στα πόδια σου και ξεχειλίζεις αυτοπεποίθηση. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις, είναι πως είσαι επιρρεπής σε διπλά ταμπλό. Είτε παίζεις με δύο πρόσωπα ταυτόχρονα είτε είσαι σε παράλληλη σχέση. Όπως και να έχει όμως, κινδυνεύεις να το φας το κεφάλι σου.

Καρκίνος

Η επιστροφή του Ερμή στα ψαράκια είναι μια τέλεια ευκαιρία για να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις την προσωπική σου εξέλιξη. Είναι μια ευκαιρία για να συνεχίσεις σπουδές ή να ξεκινήσεις μια ξένη γλώσσα ή ακόμα και να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις μια διαφορετική κουλτούρα. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό σηματοδοτεί μια καλύτερη μέρα στα επαγγελματικά σου. Είχες πιεστεί πολύ, οι ευθύνες ήταν άπειρες και τα αφεντικά μόνιμα στην τσίτα. Πλέον αυτά ηρεμούν κι εσύ μπαίνεις σε μια πιο χαλαρή και ήρεμη περίοδο. Τέλος, η Αφροδίτη από τον Ταύρο μπορεί να σου φέρει έναν έρωτα ή να ξυπνήσει έναν υπάρχων που θα σου φτιάξει το κέφι και θα σε κάνει να αποκτήσεις και πάλι το χαμόγελό σου.

Λέων

Με τα οικονομικά σου τρώγεσαι λιονταράκι μου γλυκό. Πολλά χρήματα σου έφυγαν, δεν υπολόγισες σωστά τα έξοδά σου και τελικά βρέθηκες να ψάχνεις τις τσέπες σου για κανένα ξεχασμένο πεντάευρω. Τα πράγματα αλλάζουν όμως και πολύ σύντομα. Σε πιάνει η άνοιξη κι αλλάζει η διάθεσή σου κι ο τρόπος που κοιτάς τα πάντα γύρω σου. Βέβαια από την άλλη, η νέα θέση του Κρόνου στον Υδροχόο, ειδικά εσένα, δε θα σου φερθεί και με μεγάλη ευγένεια. Ήρθε η ώρα να ωριμάσεις και να πατήσεις πιο γερά στα πόδια σου. Και πώς γίνεται αυτό; Φυσικά με πολλά μαθήματα κι ακόμα πιο πολλά παθήματα. Κάνε υπομονή και δείξε όσο μεγαλύτερη υπομονή μπορείς. Δεν μπορείς να το αποφύγεις.

Παρθένος

Εάν ήσουν από εκείνους που ξέθαψες το παρελθόν σου, πλέον ήρθε η ώρα να δεις εάν ήταν η καλύτερη απόφασή σου. Τώρα θα φανεί εάν έχουν αλλάξει τα πράγματα κι αν ήταν σοφή κίνηση. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί εάν όσα ξέθαψες αξίζουν να είναι στη ζωή σου ή εάν ό, τι έγινε ήταν για να μπει η οριστική τελεία. Με τη μετακίνηση του Κρόνου από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο, θα πάρεις μια πρώτη γεύση απ’ όσα σε περιμένουν την επόμενη τριετία. Για να σε προϊδεάσω, το τρίπτυχο δουλειά–πίεση–στρες θα σε απασχολήσει πολύ και το επόμενο διάστημα αλλά και για τα τρία επόμενα χρόνια που ο Κρόνος θα είναι στον Υδροχόο.

Ζυγός

Η ώρα των αποφάσεων έφτασε, ειδικά στο κομμάτι της δουλειάς. Πλέον δεν αντέχεις τόσες πολλές ευθύνες επάνω σου κι αποφασίζεις να σταματήσεις πράγματα που δεν έχουν καμία ουσία και ν’ αναδιοργανώσεις το χρόνο και το χώρο σου. Επιτέλους βρίσκεις και το χρόνο για όσα είχες παραμελήσει. Φίλους, σύντροφο, οικογένεια, χόμπι και κυρίως τον εαυτό σου. Ο Κρόνος από τη νέα του θέση θα σε κάνει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις που αφορούν την ερωτική σου ζωή. Σοβαρεύεσαι, κόβεις τα παρορμητικά πράγματα και κοιτάς πώς θα στρώσεις τις καταστάσεις είτε με το υπάρχον ταίρι σου είτε με κάποιο πρόσωπο που βάζεις στο μάτι.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στον τομέα των αισθηματικών σου, δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι παραπονεμένος σ’ αυτόν τον τομέα. Εάν είσαι δεσμευμένος, προβλέπεται να περάσεις υπέροχες στιγμές με το άλλο σου μισό. Εάν όμως είσαι ακόμα ελεύθερο πουλί, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και είναι στο χέρι σου να διαλέξεις το κατάλληλο πρόσωπο για να του δώσεις την καρδιά σου. Από την άλλη, ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα σου βάλει εμπόδια στην περίπτωση που δεν ξέρεις τα όριά σου. Τι παίρνει να κάνεις και σε ποιον. Μάθημα που η αλήθεια είναι πως ίσως σε βοηθήσει να εξελιχθείς σε όλους τους τομείς.

Τοξότης

Παίρνεις επιτέλους τις σωστές αποφάσεις στο κομμάτι της δουλειάς και των φιλικών σχέσεών σου. Εάν πρέπει να πεις κάτι σε κάποιον, βρίσκεις τις κατάλληλες λέξεις και φυσικά τον χρόνο που πρέπει να το κάνεις και τελικά το βγάζεις από μέσα σου. Ο Ήλιος από τον Κριό σου δίνει την αισιοδοξία που είχες ξεχάσει τους τελευταίους μήνες. Ξαναβρίσκεις το χαμόγελό σου που τόσο μας είχε λείψει. Ίσως με αυτό το χαμόγελο μπορέσεις να καλύψεις το χαμένο έδαφος στον ερωτικό τομέα. Είτε έρχεσαι κοντά με το ταίρι σου είτε βρίσκεις ένα νέο πρόσωπο που σε κάνει να πετάς. Ό, τι κι αν είναι πάντως σου πάει πολύ.\

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να πάρεις μια μεγάλη ανάσα. Φεύγει για λίγους μήνες ο Κρόνος από το δικό σου ζώδιο και, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, θα είσαι πιο ανάλαφρος και πιο ήρεμος. Επιπλέον, όλη η ασυνεννοησία του τελευταίου διαστήματος σταματάει και τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο μιλάει για έρωτα και τρυφερότητα κι ίσως ξημερώσει μια νέα μέρα στον τομέα αυτόν. Είτε θα βρεις ένα νέο σύντροφο είτε θα κάνεις το επόμενο βήμα με το ήδη υπάρχον ταίρι σου. Τέλος, ο Ήλιος από τον Κριό θα σε κάνει νιώθεις πιο χαρούμενος, κάτι σπάνιο για Αιγόκερω, οπότε μη χάσεις την ευκαιρία σου.

Υδροχόος

Τέλος ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιό σου αλλά θα πρέπει να καλωσορίσεις τον Κρόνο, έστω και για λίγους μήνες, και θα πάρεις μια πρώτη γεύση από το τι σε περιμένει για τα επόμενα τρία χρόνια. Δε θα είναι εύκολα, θα πρέπει να σε προειδοποιήσω. Θα σε ζορίσει πολύ, θα σε ωριμάσει, θα σε λιώσει αλλά θα σε πλάσει από την αρχή, πιο δυνατό και πιο σίγουρο για τον εαυτό σου. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σε κάνει να θέλεις να ομορφύνεις το χώρο σου, να τακτοποιήσεις το σπίτι σου, ν’ αγοράσεις όμορφα πράγματα για σένα και τελικά να φτιάξεις μια πολύ όμορφη φωλιά που θα σε κάνει να χαλαρώνεις.

Ιχθύς

Επιτέλους αποφασίζεις να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου. Βάζεις πάνω από όλους και όλα το δικό σου καλό κι αυτό και μόνο κυνηγάς. Η νέα θέση του Ήλιου από τον Κριό σου φέρνει πολύ καλά νέα για την τσέπη σου, που η αλήθεια είναι πως σε είχε ζορίσει πολύ. Η μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο όμως σε κάνει να σκαλίζεις το παρελθόν σου. Μην τρομάζεις, είναι για καλό. Θα σε κάνει ν’ ανακαλύψεις τα τραύματα που κουβαλάς και θ’ αναγκαστείς να τα κλείσεις. Τέλος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ερωτευτείς τις επόμενες ημέρες. Είτε ερωτεύεσαι από την αρχή τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου είτε ένα νέο πρόσωπο που έρχεται τώρα στη ζωή σου.

Πηγή: https://www.pillowfights.gr/astra-na-lene/evdomadiaies-provlepseis-1603-2203/

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency