Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
21/11/2019

Divinity Original Sin: The Board Game

Κυκλοφόρησε το επιτραπέζιο του γνωστού RPG. H Larian Studios μπορεί να είναι απασχολημένη με το Baldur's Gate III αυτή την εποχή, όμως δεν εγκαταλείπει το Divinity Original Sin.

Μαζί με την Lynnvander Studios δημιούργησαν ένα επιτραπέζιο του διάσημου RPG στο Kickstarter. To επιτραπέζιο Divinity Original Sin: The Board Game είναι για 1 μέχρι 4 παίκτες και οι επιλογές που κάνετε κάθε φορά θα επηρεάσουν τις μελλοντικές παρτίδες σας στο νέο expansion. Θα ξεκινάτε ως ένας από τους τέσσερις Origin χαρακτήρες και σιγά σιγά θα προστεθούν και άλλοι. Η μάχη είναι παρόμοια με τον ομώνυμο τίτλο και χρησιμοποιείτε items και skills για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας.

Μαζί με το επιτραπέζιο θα πάρετε και έναν κωδικό τον οποίο θα στείλετε στην Lynnvander Studios αφού το τερματίσετε ώστε να συγκεντρώσει τις επιλογές του community και να χτίσει τα μελλοντικά expansion πάνω σε αυτό, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, αφού έχετε την δυνατότητα να επηρεάζετε με τις αποφάσεις σας την πορεία του επιτραπέζιου. Το Divinity Original Sin: The Board Game θα είναι διαθέσιμο στο Kickstarter για 29 μέρες ακόμα και η βασική έκδοση θα κοστίζει 120€.

Πηγή: https://www.gameworld.gr/component/content/article/179-2014-05-19-05-44-56/37518-divinity-original-sin-the-board-game

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency