Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
20/09/2019

Κώστας Ευαγγελάτος- Επιτυχημένη η ολοκλήρωση των εκθέσεων στη VILLA ΡΟΔΟΠΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και θετική απήχηση η εικαστική  έκθεση με τα νέα αποκτήματα έργων τέχνης της συλλογής του εικαστικού, λογοτέχνη, θεωρητικού τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη. 

 

Τα 200 και πλέον έργα σύγχρονων Ελλήνων και ξένων δημιουργών από το 1930 μέχρι σήμερα που εκτέθηκαν, τα οποία στην πλειοψηφία τους είναι ευγενικές προσφορές των καλλιτεχνών, εντυπωσίασαν το φιλότεχνο κοινό και τους καλλιτέχνες που παρευρέθηκαν και επαίνεσαν την σημαντική πολιτιστική πρωτοβουλία. Μια πρωτοβουλία με αισθητική και εκπαιδευτική αξία που έχει ξεκινήσει από τον Κώστα Ευαγγελάτο και τους συνεργάτες του χρόνια πριν και έχει επιτύχει συνδέσμους καλλιτεχνικής επικοινωνίας και γόνιμου διαλόγου με το ευρύ κοινό τόσο στο Αργοστόλι όσο και σε άλλες πόλεις.
 
Τα έργα της συλλογής, ζωγραφικά, γλυπτά, χαρακτικά, κατασκευές, φωτογραφίες, ψηφιακές εικόνες, λιθογραφίες και σπάνιες εκδόσεις τέχνης γέμισαν τους εκθεσιακούς χώρους της Πινακοθήκης αλλά και κόσμησαν υποβλητικά τον κατάφυτο κήπο της. 
Με την ολοκλήρωση της συλλεκτικής έκθεσης που έδωσαν το "παρών" και πολλοί εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων ολοκληρώθηκε για φέτος το θερινό εκθεσιακό πρόγραμμα της Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι. 
 
Καλό εικαστικό Φθινόπωρο!!

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency