Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/09/2019

Στο Μυαλό του Μπιλ Γκέιτς: Η νέα μίνι σειρά του Netflix ρίχνει φως στις σκέψεις του CEO της Microsoft

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί σε τρία μέρη που εξετάζει τη σκέψη και τα κίνητρα του διάσημου οραματιστή της τεχνολογίας.

 

Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Ντέιβις Γκούγκενχαϊμ (Μια Άβολη Αλήθεια, Με Ονόμασε Μαλάλα) έρχεται στο Netflix το "Στο Μυαλό του Μπιλ Γκέιτς", ένα νέο ντοκιμαντέρ σε τρία μέρη που εξετάζει τη σκέψη και τα κίνητρα του διάσημου οραματιστή της τεχνολογίας, ηγέτη επιχειρήσεων και φιλανθρώπου Μπιλ Γκέιτς. 

Όπως αναφέρει το Techgear.gr, μετά την αποχώρησή του ως CEO της Microsoft, ο Γκέιτς ξεκίνησε αυτό που είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αξιοθαύμαστα επαγγελματικά ακόλουθα στη σύγχρονη ιστορία, στρέφοντας τον χρόνο και την ευφυΐα του προς την επίλυση μερικών από τα πιο επίμονα προβλήματα στον κόσμο. 

Η σειρά, αναλυτική και αληθινή ως προς την απεικόνιση της ζωής ενός ανθρώπου τόσο για τους θριάμβους όσο και για τις αποτυχίες του, προσφέρει πρόσβαση για πρώτη φορά στο πώς ο Γκέιτς επιδιώκει μοναδικές λύσεις για μερικά από τα πιο περίπλοκα προβλήματα του κόσμου με την ίδια αισιοδοξία, όρεξη και ζήλο που ενέπνευσαν το αρχικό του όραμα για τη Microsoft. Συνδυάζοντας αυτήν την προσπάθεια σε συνδυασμό με προσωπικές στιγμές, το ντοκιμαντέρ "Στο Μυαλό του Μπιλ Γκέιτς" εστιάζει σε συνεντεύξεις με τον Μπιλ και τη Μελίντα Γκέιτς, καθώς και με φίλους, την οικογένεια και τους συνεργάτες τους στον φιλανθρωπικό και επιχειρηματικό τομέα, δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό και αποκαλυπτικό πορτρέτο ενός ανθρώπου που ίσως, αφού αλλάξει τον κόσμο, να αλλάξει και τον τρόπο που τον βλέπουν οι άλλοι.

Η πρεμιέρα της σειράς είναι προγραμματισμένη για τις 20 Σεπτεμβρίου 2019.

Πηγή: news247.gr

Πολυμέσα

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency