Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
22/07/2019

Πως παίζουν οι επαγγελματίες στοίχημα

Eχετε ακούσει για εκείνο το 5% των παικτών που έχουν καταφέρει να ζουν από το στοίχημα;

Αν ναι, τότε σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί πως τα κατάφεραν, τι είναι αυτό που τους έκανε να ξεχωρίζουν από την μάζα και πως μπορείτε και εσείς να γίνεται ένας επαγγελματίας παίκτης στοιχήματος. Αν πάλι όχι, τότε αυτό το άρθρο είναι μία καλή αρχή για να μάθετε τι πρέπει να προσέξετε ώστε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο επαγγελματικό στοίχημα. Υπάρχουν τρεις παράγοντες που πρέπει να κοντρολάρετε παράλληλα ώστε να μπορέσετε μελλοντικά να πείτε πως παίζετε στοίχημα σαν επαγγελματίας. Το πρώτο φυσικά είναι οι καλές προβλέψεις, ωστόσο στον κόσμο του επαγγελματικού στοιχήματος δεν είναι αρκετό, καθώς το πως θα μανατζάρετε τον εαυτό σας και το πως θα διαχειριστείτε τα χρήματα σας, καθορίζουν πολλές φορές το εάν θα έχετε επιτυχία στο στοίχημα. Στο άρθρο αυτό θα δούμε τι πράττουν οι επαγγελματίες τζογαδόροι και θα δώσουμε μία πρώτη απάντηση στο ερώτημα “Πως παίζουν οι επαγγελματίας στοίχημα;”.

Η Ψυχολογία του στοιχήματος

Πειθαρχία και συγκέντρωση είναι τα δύο βασικότερα στοιχεία των επαγγελματιών παικτών του στοιχήματος. Τα συναισθήματα που προκύπτουν διαφέρουν από άτομο σε άτομο, ωστόσο για να γίνετε επαγγελματίας του στοιχήματος πρέπει απαραιτήτως να βρείτε τον τρόπο και να κοντρολάρεται τον εαυτό σας.

Συναισθήματα

Η διαχείριση των συναισθημάτων είναι το κλειδί στο επαγγελματικό στοίχημα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επηρεάζεται από τις νίκες ή τις ήττες. Αν δεν μπορέσετε να κοντρολάρετε τον εαυτό σας σε αυτό το κομμάτι, οι πιθανότητες να πετύχετε είναι μηδενικές. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο για να βγάλετε τα προς το ζην και απλά κρατήστε το στοίχημα ως μία μορφή διασκέδασης.

Πειθαρχία και συγκέντρωση

Αν θέλετε να παίξετε ένα στοίχημα απλά για να το παίξετε, τότε έχετε πάρει τον λάθος δρόμο. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας και αποφύγετε καταστάσεις που θα σας εκνευρίσουν ή θα σας βγάλουν εκτός σχεδίου. Αντιμετωπίστε το στοίχημα επαγγελματικά, σαν μία οποιαδήποτε δουλειά γραφείου. Ενημερώστε οικογένεια και φίλους για τα ωράρια που εργάζεστε και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό ώστε να βελτιώσετε το παιχνίδι σας. Το επαγγελματικό στοίχημα είναι πολύ απαιτητικό, όποτε τις ώρες που θα είστε “εκτός γραφείου” φροντίστε να βρείτε μία καλή φόρμουλα αποφόρτισης. Μην ξεχνάτε πως οι πιο επιτυχημένοι παίκτες είναι οικογενειάρχες, οπότε το να περνάτε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να παίρνετε μέρος σε δραστηριότητες που σας αρέσουν είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο στον κόσμο του επαγγελματικού στοιχήματος.

Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.bookmakers.gr/4764/epagelmatiko-stoixima/

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency