Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
11/06/2019

Έρευνα στην Κεφαλονιά με την επίβλεψη του Καθηγητού Scott Townsend στο Ιόνιο Κέντρο

Παρουσίαση που αφορά όλους και ειδικά τα σχολεία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Ιονίου Κέντρου, 11 Ιουνίου 2019 και ώρα 20.30 

 Η Έρευνα γίνεται  στην Κεφαλονιά κάτω από την επίβλεψη του Καθηγητού Scott Townsend και περιλαμβάνει :

 

  1.  Tεκμηρίωση  Ιερών Ναών

 Jack Ratterree,  Grace Herndon,  Abigail Gillin, Haylee Kobziak

Σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλονιάς (35η Εφορεία), τεκμηριώνουμε ιερούς ναούς στο νησί σε μια προσπάθεια να διατηρήσουμε και να αρχειοθετήσουμε τη μνήμη τους.

  1.  Διασώζοντας  μνήμες

Mara Lowry, Nikki Knapp, Britney Balmer, Daniela Guerrara Padilla

Προτείνουμε μια εκπαιδευτική δραστηριότητα για εφήβους που ζουν στην Κεφαλονιά, Προσκαλούμε τους μαθητές στην ανακάλυψη της κληρονομιάς και της πολιτιστικής τους ταυτότητας.

Μέσα από τη διαχρονική  ιστορία, τη συζήτηση μεταξύ ισότιμων  και τη δημιουργική τεκμηρίωση, οι μαθητές συνδέουν την ιστορία με τις προσωπικές αφηγήσεις που αφορούν το  νησί. 

Το έργο ολοκληρώνεται με έκθεση που αναδεικνύει  το έργο των μαθητών και ενθαρρύνει την κοινωνική συζήτηση για την πολιτιστική διάσωση.

  1. Αρχειακή αποστολή: Κεφαλονιά

Nakyrah Radney, Katelyn Watkins, Malik Walker

Η πρόταση αυτή προτείνει ένα εβδομαδιαίο καλοκαιρινό καταυλισμό για παιδιά ηλικίας 10-12 ετών στο νησί της Κεφαλονιάς. Ο στόχος μάθησης της θερινής κατασκήνωσης  είναι να διδάξει στους σπουδαστές την αξία της διατήρησης της νησιωτικής κουλτούρας, των κοινωνικών πρακτικών και των ιστορικών χώρων. Αυτό γίνεται με την εκμάθηση της τοπικής ιστορίας, τη συμμετοχή στην τοπική κουλτούρα και τη συντήρηση και την εξάσκηση δεξιοτήτων τεκμηρίωσης.

  1. Ημερολόγια

 Sarah Horn, Tracy Sewell,Tiffany Keree &;Anna Schecterson

Η ομάδα μας παρουσιάζει μια διαδραστική εμπειρία για να προωθήσει τη γνώση της κατανόησης της ζωής πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον σεισμό του 1953. Το έργο περιλαμβάνει επίπεδα με μεμονωμένες ιστορίες που δημιουργήθηκαν σε ολόκληρη την πόλη του Αργοστολίου για να δίνουν προσωπικές πληροφορίες για την ιστορία της Κεφαλονιάς.

  1. Κεφαλληνιακή τράπεζα επικοινωνίας

 Isabelle Miranda, Sam Chang & Anya Gunturi

Η πρότασή μας αποτελείται από διαδραστικές δραστηριότητες, που μπορούν να υλοποιηθούν σε τοπικά εστιατόρια ή καφέ, για να ξεκινήσουν συνομιλίες για την οικογενειακή γενεαλογία και την κοινή κεφαλληνιακή κληρονομιά.

Συγκεκριμένα, τα αρθρωτά στοιχεία είναι ένα συλλογικό χρονοδιάγραμμα, όπου οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν προσωπικά γεγονότα ζωής και ενημερωτικά τοποθεσίες που ενθαρρύνουν τη συζήτηση και την επικοινωνία.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency