Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
28/05/2019

Κώστας Ευαγγελάτος: Ολοκλήρωση της εικαστικής περιόδου και προετοιμασίες για το εικαστικό θέρος

Ολοκληρώθηκε στο Παρίσι η ομαδική έκθεση συνεργατών της Galerie d'art,  Loc' Art Paris, 22 rue Eugène Varlin, 75010 Paris, στην οποία έλαβε μέρος ο εικαστικός δημιουργός Κώστας Ευαγγελάτος για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχοντας με έξη πρόσφατες ζωγραφικές συνθέσεις του. 
 
Τα έργα του με αναδυόμενα πρόσωπα και σύμβολα σε τριανταφυλλί φόντα εντυπωσίασαν τους φιλότεχνους και ήδη ανήκουν σε συλλογές τέχνης. 
Παράλληλα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα εικαστικά και λογοτεχνικά Art-weekends στο Art Studio Est- la Chambre στην Αθήνα, καθώς και η συμμετοχή του ως τιμώμενος καλλιτέχνης στην ομαδική έκθεση της Artway "Τα σημάδια του Αιγαίου" στη Δημοτική Πινακοθήκη Κυκλάδων-Σύρου. 
Η συμμετοχή του με 10 νέες τολμηρές ερωτικές συνθέσεις στην μεγάλη διεθνή έκθεση Erotic Art  Festival στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do του Π. Φαλήρου συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των πολλών επισκεπτών.
Ήδη προετοιμάζει με τους συνεργάτες του το θερινό εκθεσιακό πρόγραμμα της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς (3 Ιουλίου -15 Σεπτεμβρίου 2019), που φέτος θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη (20 χρόνια απουσίας) του πατέρα του Χαρίλαου Κ. Ευαγγελάτου. 
 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency