Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
14/05/2019

Πως να προωθήσω δωρεαν το Site μου

Η δημιουργία ενός ιστότοπού σας είναι μόνο η αρχή. Όλη η προσπάθεια που έχει τεθεί για την εγκατάστασή της θα πάει χαμένη, αν κανείς δεν ενδιαφέρεται για το site σας.

 Ταυτόχρονα, η προώθηση ιστοσελίδων στο διαδίκτυο μπορεί να προκαλεί σύγχυση, καθώς δεν μην είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Σας έχουμε όμως καλά νέα! Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να εισαγάγουμε μερικές δοκιμασμένες στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε το site σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητά του, καθώς και λεπτομέρειες για το πώς να τις εκτελέσετε.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO)

Η βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης, ή SEO, είναι η διαδικασία με την οποία οι ιστότοποι κατατάσσονται σε υψηλά επίπεδα στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google. Σκεφτείτε: Εάν πωλούσατε τεχνικές υπηρεσίες και ο ιστότοπός σας είναι ο αριθμός ένα στα αποτέλεσμα της Google για “υδραυλικός Χαλάνδρι”, πόση κίνηση θα είχε ο ιστότοπός σας; Και πόσους πελάτες
θα είχατε;

Το καλύτερο από όλα, αυτή η στρατηγική φέρνει συνεπή, παθητική κυκλοφορία στον ιστότοπό σας. Μάλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η καλύτερη τακτική προώθησης ιστότοπων όσον αφορά κλιμακούμενα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)

Όλοι είμαστε εξοικειωμένοι με τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης σε κάποιο βαθμό. Αλλά όπως μπορείτε να μαντέψετε, όντας ένας απλός χρήστης ενός κοινωνικού δικτύου και το να προωθηθείτε μέσω αυτού είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα.

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν δύο τρόποι να προχωρήσουμε στο μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων: ο “οργανικός” τρόπος μέσω της δημιουργίας κοινότητας και μέσω πληρωμένων διαφημίσεων. Ας εστιάσουμε όμως στον πρώτο που είναι και δωρεάν. Το Facebook δεν χρειάζεται εισαγωγή. Είναι τεράστιο, υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι που το χρησιμοποιούν.


1. Δημιουργήστε μια σελίδα στο Facebook: Η δημιουργία μιας σελίδας είναι απολύτως δωρεάν. Με αυτόν τον τρόπο, καθορίζετε την παρουσία της επωνυμίας σας στο δίκτυο, επιτρέποντάς σας αμέσως να συνδεθείτε με τα εκατομμύρια χρήστες.

2. Δημοσίευση σε ομάδες στο Facebook: Οι ομάδες του Facebook αποτελούνται από κοινότητες ανθρώπων που έχουν κοινό ενδιαφέρον. Το θετικό είναι η ποικιλομορφία τους. Υπάρχει μια για κάθε θέμα που μπορείτε να σκεφτείτε.


Το Twitter είναι γνωστό ότι είναι μια προσέγγιση all-in-one για να χτυπήσει τους επιχειρηματικούς σας στόχους σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε οδηγούς, να προωθήσετε τον ιστότοπό σας και να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, να κάνετε υποστήριξη πελατών κτλ. Είναι ιδιαίτερα καλό για να προσεγγίσετε νέα ακροατήρια και να παρακολουθείτε τι λένε οι άνθρωποι για σας.

Εύρεση σωστού παρόχου για την φιλοξενία του site

Η φιλοξενία ιστοσελίδων σε ελληνικό data center είναι μια επιλογή που θα πρέπει να εξετάσετε. Η σωστή επιλογή θα σας προφυλάξει από τους κινδύνους του διαδικτύου και θα σας παρέχει τις απαιτούμενες πληροφορίες για οποιαδήποτε απορία. Σίγουρα δεν θέλετε να δημιουργήσετε το site σας και ξαφνικά να μην υπάρχει πουθενά στο internet λόγω κακής διαχείρισης από τον πάροχο σας.

Απαντάτε στα σχόλια και συμμετέχετε στην συνομιλία

Αυτή η τακτική έχει να κάνει με τα βασικά. Μερικές φορές, ο καλύτερος τρόπος για να οικοδομήσουμε μια σχέση με τους ανθρώπους και να τους κάνετε να ενδιαφερθούν για τον ιστότοπό σας είναι ο απλούστερος: μιλήστε μαζί τους.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency