Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
14/05/2019

Πως να κάνω το σπίτι μου πιο ασφαλές

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχεδόν το 80% όλων των διαρρήξεων γίνονται από μια πόρτα.

Κάνοντας τις γκαραζόπορτες και τις εξωτερικές πόρτες στο σπίτι σας πιο ασφαλείς, έχετε κάνει αποτελεσματικά βήματα για να αυξήσετε την ασφάλεια του σπιτιού.

Ενώ υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που ασχολούνται με τα συστήματα ασφαλείας για το σπίτι και μπορούν να βοηθήσουν στην εγκατάσταση εξοπλισμού ασφαλείας, υπάρχουν ορισμένα οικονομικά και αρκετά αποδοτικά πράγματα που μπορούν να γίνουν γρήγορα και εύκολα από εσάς τους ίδιους χωρίς πολύ κόπο και χρήμα.

Μια γρήγορη και εύκολη συμβουλή για την ασφάλεια στο σπίτι είναι να εγκαταστήσετε ένα ματάκι σε όλες τις εξωτερικές πόρτες, συμπεριλαμβανομένης της πόρτας που συνδέεται με το γκαράζ. Μπορεί να σας φαίνεται προφανές ή και χαζό αλλά τα παλαιότερα σπίτια διαθέτουν πόρτες χωρίς ματάκι. Επίσης, επενδύστε σε μια πόρτα ασφαλείας αν δεν διαθέτετε ήδη.

Ένα άλλο αποτελεσματικό μέτρο ασφάλειας στο σπίτι είναι να ενισχύσετε τις συρόμενες γυάλινες πόρτες, εγκαθιστώντας μια συρόμενη κλειδαριά πόρτας. Μια μαγνητική κλειδαριά ή μια αφαιρούμενη ράβδος είναι δύο καλές επιλογές. Και τα δύο αυτά είδη μπορείτε να τα βρείτε πολύ εύκολα στο εμπόριο.

Ένα ξύλινο παράθυρο μπορεί να γίνει πιο ασφαλές με τη χρήση καρφιτσών παραθύρου. Χρησιμοποιήστε και αυτά εκτός από το μάνδαλο που είναι σχεδιασμένο για να κρατήσει τα παράθυρα κλειστά. Το μάνδαλο από μόνο του δεν αποτελεί αποτελεσματική μέθοδο ασφαλείας.

Άλλες, πιο περίπλοκες στην εγκατάσταση, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικά μέτρα ασφάλειας για το σπίτι περιλαμβάνει τα συστήματα ασφαλείας ή άλλου τύπου οικιακού συναγερμού ασφαλείας. Η τοποθέτηση κάμερας ασφαλείας στην οικία είναι μια άλλη επιλογή.

Για ένα πράγμα που σχεδόν κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού ανησυχεί είναι η ασφάλεια στο σπίτι. Είτε πρόκειται για εγκατάσταση συναγερμού ασφαλείας, οικιακής κάμερας ασφαλείας είτε απλώς για ενίσχυση παραθύρων και θυρών όλα στοχεύουν σε ένα σπίτι που να είναι πιο ανθεκτικό στη διάρρηξη.

Ψάξτε για έναν εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο ή πάροχο συστημάτων ασφαλείας στην περιοχή σας και ρωτήστε τους για τυχόν προσφορές ή για ένα σχέδιο ασφάλειας κατάλληλο για το σπίτι σας. Ενημερωθείτε για το ποια είδη εξοπλισμού οικιακής ασφάλειας θα ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

Διαβάστηκε 686 φορές Τελευταία τροποποίηση στις 14/05/2019

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency