Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/05/2019

H Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στον τελικό της Eurovision 2019!

Η βασίλισσα της pop θα κάνει special guest εμφάνιση στο Ισραήλ μαζί με τους Conchita Wurst, Måns Zelmerlöw και Verka Serduchka.

Περίπου 1 χρόνο μετά τη μέρα που η Ελένη Φουρέιρα άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στη σκηνή του Altice Arena, στη Λισαβόνα, η εκρηκτική τραγουδίστρια επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος».

Η «βασίλισσα» της pop, που πολλοί χαρακτήρισαν ως ουσιαστική νικήτρια του περσινού διαγωνισμού, θα εμφανιστεί στον του μεγάλο τελικό της Eurovision 2019! Τη βραδιά εκείνη, στις 18 Μαΐου, η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται για μία special guest εμφάνιση στο Ισραήλ, με τους Conchita Wurst, Måns Zelmerlöw και Verka Serduchka όπου και θα ερμηνεύσει το «Dancing Lasha Tumbai», το τραγούδι με το οποίο ο Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007!

Θυμίζουμε πως η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision του 2018 θεωρείται μία από τις iconic του διαγωνισμού και περιμένουμε με αγωνία τον τρόπο με τον οποίο θα κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις!

Πηγή: www.mad.tv

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency