Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
17/04/2019

Πάταγος για "Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι" στην Μεγάλη Βρετανία

Θετικές  αναμένονται να είναι οι επιπτώσεις στον τουρισμό της Κεφαλονιάς λόγω της προβολής του  θεατρικού "Κορέλι" στο εξωτερικό

Πάταγο κάνει "Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι" στην Μεγάλη Βρετανία. Σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις των Βρετανών θεατρικών συντελεστών που ανάρτησαν στα social media τα ενθουσιώδη μηνύματα θεατών την πρώτη εβδομάδα παραστάσεων του. Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτά τα μηνύματα εντόπισα τα θερμά λόγια μιας Βρετανίδας θεατής της παράστασης η οποία εξέφρασε επίσης την επιθυμία της να επισκεφθεί την Κεφάλονια εξ αιτίας του νέου θεατρικού έργου.

Το θετικό τόνο ενθουσιασμού από την παγκόσμια πρεμιέρα το Σάββατο 13 Απριλίου του Κεφαλονίτικου αυτού θεατρικού έργου ξεκίνησε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής των παραστάσεων ο Λοχαγός Κορέλι Alex Mugnaioni όταν την επόμενη μέρα την Κυριακή ανακοίνωσε ότι στην πρεμιέρα και μόνο περισσότεροι από 700 θεατές ήρθαν για  να δουν τον θίασο να διασκεδάσει το κοινό του. 

Όμως, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις των παραγωγών, η Κεφαλονιά γίνεται αυξητικά ξανά διάσημη στην Μεγάλη Βρετανία και από τις διαφημίσεις που κυκλοφορούν στις Βρετανικές πόλεις για αυτό το θεατρικό έργο. Ακόμη, μέχρι τις 29 Ιουνίου που θα ολοκληρωθεί η φετινή περιοδεία του θεατρικού έργου "Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι" σ' όλη την Μεγάλη Βρετανία οι πιστοί λάτρεις της Κεφαλονιάς μας αναμένονται ότι θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο με μεγαλύτερες ακόμα θετικές επιπτώσεις στον τουρισμό μας.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency