Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
28/03/2019

Checkout - H νέα μεγάλη αλλαγή του Instagram

Tα social media είναι πλέον μέρος της ζωής μας και οι περισσότεροι αφιερώνουμε αρκετό χρόνο την ημέρα σε αυτά.

 Τo Ιnstagram συγκεντρώνει δισεκατομμύρια χρήστες από κάθε πλευρά του κόσμου. Η δημοφιλής πλατφόρμα, καταφέρνει να κερδίζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο awareness. Ας μην ξεχνάμε ότι οι γνωστοί μας Influencers, έχουν χτίσει την καριέρα τους μέσα στο Instagram. Κάποιοι λοιπόν από αυτούς, οι οποίοι χρησιμοποιούν επαγγελματικά την πλατφόρμα, θορυβήθηκαν όταν πριν λίγες ημέρες έγινε ένα shutdown και αντιμετώπισαν προβλήματα.

 Φαίνεται πως οι υπεύθυνοι ήταν απασχολημένοι με την νεότερη και πολύ ελκυστική ρύθμιση η οποία μόλις μπήκε σε εφαρμογή στις Η.Π.Α. και έχει ήδη ενθουσιάσει το πλήθος. To κορυφαίο μέσο πέρασε σε μία νέα αλλαγή που από ό,τι φαίνεται θα ενθουσιάσει τους χρήστες.Σε μια προσπάθεια επέκτασης του ηλεκτρονικού εμπορίου της πλατφόρμας, οι χρήστες του Instagram έχουν τώρα τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους απευθείαςαπό την ίδια την εφαρμογή. Το επικίνδυνο κομμάτι; Πιθανότατα θα ξοδέψετε πολύ περισσότερα χρήματα από ό, τι θα θέλατε.
 

Όταν ένα προϊόν είναι διαθέσιμο για αγορά στο Instagram, με ένα κλικ πάνω στην φωτογραφία οι χρήστες πλέον θα κατευθύνονται σε μία νέα σελίδα όπου υπάρχει η επιλογή για checkout στο Instagram. Στην συνέχεια θα συμπληρώνουν τα στοιχεία της κάρτας τους (Visa, Mastercard, American Express, Discover και PayPal) μία φορά, θα τα αποθηκεύουν με ασφάλεια και θα μπορούν κυριολεκτικά με μία κίνηση να αποκτήσουν το κομμάτι της αρεσκείας τους. Σε αυτή την αλλαγή συμμετέχουν πολλά διάσημα fashion και beauty brands, όπως ο Burberry, η Adidas, τα Zara και τα Η&Μ, η MAC Cosmetics και πολλά ακόμα. Mπορεί η εφαρμογή να είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο στην Αμερική, ωστόσο αναμένεται να έρθει και σε περισσότερες χώρες.

Πηγή: www.bovary.gr

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency