Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
23/10/2018

Οδηγός επιβίωσης για μαμάδες με κόρες στην εφηβεία

Κυκλοφόρησε πρόσφατα, έντυπα από τις εκδόσεις iWrite, το νεό βιβλίο της Αναστασίας Κουρουπού, με τίτλο «Οδηγός επιβίωσης για της μαμάδες με κόρες στην εφηβεία».

Ολες οι μαμάδες, που έχουν κόρες και που πλησιάζουν στην εφηβεία ή την έχουν περάσει μαζί τους, ξέρουν ότι είναι μιά από τις πιο δύσκολες αλλά και πιο όμορφες περιόδους στη ζωή τους! Ο «Οδηγός επιβίωσης», είναι ένα βιβλίο που θα βοηθήσει τις νέες μαμάδες να ξεπεράσουν τη φοβία τους και να ζήσουν το ταξίδι προς την ενηλικίωση των κοριτσιών τους, μέσα από τα μάτια μιας μαμάς που όχι μία αλλά δύο εφηβείες σαν μαμά.

Η συγγραφέας:

Η Αναστασία γράφει από τα παιδικά της χρόνια για τον εαυτό της και αργότερα για διάφορους εργοδότες που χρειάζονται συγγραφή περιεχομένου, για να μετατραπούν οι γνώσεις και οι ιδέες τους σε άρθρα ή βιβλία.

Έχει σπουδάσει Ιστορία του Ελληνικού Πολιτισμού και έχει μελετήσει διάφορα γνωστικά αντικείμενα που εξυπηρετούν τις εργασίες που αναλαμβάνει. Έχει παρακολουθήσει τα εξής προγράμματα επιμόρφωσης: «Ανθρώπινη σεξουαλικότητα και σύγχρονοι τρόποι έκφρασης», «Οργάνωση και προσωπική συμβουλευτική», «Διαχείριση αρνητικών καταστάσεων» και «Διαχείριση χωρισμού/διαζυγίου γονέων».

Το πρώτο έντυπο βιβλίο της Αναστασίας «Η εντολή της Αρμονίας» κυκλοφόρησε το 2006. Σε e-book έχει εκδώσει πρόσφατα το «Πώς να κατακτήσεις τη γυναίκα των ονείρων σου». Όταν δεν γράφει, ασχολείται με την οικογένειά της και πλουτίζει την εμπειρία της με
καινούριες γνώσεις και δεξιότητες.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
«Η γυναίκα ζει την εφηβεία δύο φορές. Η πρώτη είναι η δική της, η δεύτερη της κόρης της.

Η συνύπαρξη της μητέρας με την έφηβη κόρη είναι περίοδος εκπλήξεων, ανατροπών και απρόβλεπτων καταστάσεων. Μια δοκιμασία στις αντοχές της μητέρας! Έζησα την εφηβεία των κοριτσιών μου αγωνιώντας ακριβώς όσο εσύ! Μέχρι που ανακάλυψα το μυστικό που μοιράζομαι σε κάθε λέξη του βιβλίου.

Απόλαυσε αυτό που συμβαίνει μόνο μία φορά, ερμηνεύοντας με ψυχραιμία και χιούμορ κάθε βήμα της κόρης σου στην ενηλικίωση. Γίνε ανεξάντλητη πηγή ενθάρρυνσης. Γίνε ανεπιφύλακτη αγάπη! Εξασφάλισε ότι θα ζήσεις κάθε στιγμή το προνόμιο της δεύτερης εφηβείας που έχουν μόνο οι γυναίκες με κόρη!»

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία ή να το παραγγείλετετε μέσα από τη σελίδα του εκδοτικού οίκου iwrite.gr. Τιμή πώλησης: 10Ε

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency