Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
15/09/2018

Νέο απολαυστικό VIDEOCLIP από τους ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ

Μετά το «Τάσεις φυγής» οι Έξω Φρενών ολοκληρώνουν το καλοκαίρι τους με ένα νέο κομμάτι «Άδεια πλατεία» για να μπούν στο φθινόπωρο όπου και είναι σε αυτή την διάθεση. Το κομμάτι αυτό είναι εμπνευσμένο από την μικρή τους πόλη το Ληξούρι καθώς και από έναν αγαπημένο φίλο τους !! Την δυναμική μουσική που συνάμα σε ταξιδεύει περικυκλώνουν στίχοι όπου εκφράζουν τους ξεχωριστούς χαρακτήρες μικρών κοινωνιών όπου κρίνονται και καταδικάζονται βάση των στενών ιδεολογιών.

 

Το κομμάτι αποτελεί ένα μέρος του πρώτου δίσκου τους όπου ολοκληρώνεται φέτος τον χειμώνα στα Σιέρρα στούντιο πλάι με τον μουσικό παραγωγό τους Αλέξανδρο Χρυσίδη. Το βίντεο είναι η δεύτερη απόπειρα από τους έξω φρενών όπου πειραματίζονται στο κλάδο της σεναριογραφίας και της σκηνοθεσίας με στόχο την χαρά της δημιουργίας.

Πολύ σύντομα έρχεται ακόμη ένα τραγούδι «Της πόλης τα φώτα» μαζί με video clip σε σκηνοθεσία αλλά και παραγωγή δυο κινηματογραφιστών από το Μοναχό της Γερμανίας, τον Nick και τον Nils!

Πολυμέσα

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency