Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
17/04/2018

ΑΠΟΝΤΕΣ- Θεατρική παράσταση στον «ΚΕΦΑΛΟ» από το εργαστήρι ενηλίκων

Το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων της ΚΕΔΗΚΕ θα παρουσιάσει δύο παραστάσεις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους σε δύο διαφορετικά διήμερα.

Η πρώτη Παράσταση, «ΑΠΟΝΤΕΣ» του ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΥΛΕΑ, το Σάββατο και τηνΚυριακή 21 & 22 Απριλίου 21:00 και την παράσταση «ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ» μια κωμωδία του ΝΗΛ ΣΑΪΜΟΝ, Παρασκευή και Σάββατο 27 & 28 Απριλίου 21:00 στο Θέατρο «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ».

ΑΠΟΝΤΕΣ
Ένα έργο  που απεικονίζει την φύση και την λειτουργία του σημερινού ανθρώπου. Ο φόβος, οι ενοχές, η καταστολή, η άγνοια, η βία, η βόλεψη, η παραγωγή, ηπαραποιημένη σεξουαλικότητα σε επίπεδο τυποποίησης, περιχαρακώνουν την ζωή μας σε κύκλο από κιμωλία που, ωστόσο, δεν τολμούμε να τον διαβούμε. Η εύκολη ευτυχία οδηγεί στα λατομεία της υποταγής και της εξάρτησης .Οδεύουμε στην εποχή του απόλυτου εξουσιαστή. Του ενός. Οι άνθρωποιπαραμένουν παθητικοί… μηχανικά εξαρτήματα. Παρωχημένες ηθικές, οριοθετήσεις και ιδέες υποκαθιστούν τη γνώση και την συνείδηση.  Στο έργο,ακόμα κι αν η επαναφορά είναι ανέφικτη, οι εγκλωβισμένοι έχουν κίνηση. Μέσα από την καταδίκη ουρλιάζουν για να διδάξουν. Ιδεολογικοποιήθηκε η παρακμή. Η εμπορευματοποίηση των αξιών υποκαθιστά τον αγώνα με την ευκαιρία. Πνίξαμε μέσα μας την αγάπη, τον λόγο και την αθωότητα.Η τάξη πάση θυσία πρέπει να επιβληθεί.Η υποταγή σταδιακά ολοκληρώνεται.Ένα έργο …διαφορετικό, γκρίζο, σκληρό, αληθινό, ακατάλληλο.Το όνειρο είναι η θεϊκή δύναμη της ανεξαρτησίας και η γνώση ο δρόμος για την ελευθερία.

Μία Παράσταση που και τις δύο ημέρες (21 & 22 Απριλίου), θα παρακολουθήσει ο ίδιος ο Συγγραφέας μαζί μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απαντηθούν τυχόν ερωτήματά μας για το έργο.
Η Είσοδος θα είναι Ελεύθερη       

Στην είσοδο του θεάτρου θα υπάρχει, για όσους επιθυμούν, κυτίο οικονομικής βοήθειας γιασυμπολίτισσά μας, νέα Μητέρα, που θα υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση. 
 Η Παράσταση είναι ακατάλληλη για Ανηλίκους

Για να δείτε το τρέιλερ πατήστε εδώ.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency