Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
15/06/2017

Έτσι θα είναι το iPhone 8 (pics)

Ριζικά ανανεωμένο θα είναι το νέο iPhone που θα παρουσιάσει η Apple εντός του 2017. Μετά από τρεις εκδόσεις που ουσιαστικά είχαν ίδιο σχεδιασμό, το iPhone 8 με το οποίο θα εορταστεί η 10η επέτειος από την κυκλοφορία του smartphone που άλλαξε τον κόσμο θα είναι εντυπωσιακά διαφορετικό. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής.   

 

Η πιο μεγάλη σχεδιαστική αλλαγή έρχεται στο σχήμα του iPhone 8 το οποίο δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα παλιότερα μοντέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες της κινέζικης οικονομικής εφημερίδας Economic Daily News οι διαστάσεις του νέου μοντέλου θα είναι ένα 18,5:9 όπως ακριβώς το Galaxy S8 της Samsung.

 Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνει και ένας χρήστης του internet ο οποίος επικαλούμενος «έναν φίλο του στη βιομηχανία» ανέβασε εικόνες από το μπροστά και πίσω μέρος του νέου κινητού. Το μπροστά μέλος θα καλύπτεται κατά μεγάλο ποσοστό μόνο από την οθόνη, ενώ στο πίσω μέρος είναι τοποθετημένες κάθετα δύο κάμερες.

Ακόμη, διέρρευσαν τα πίσω μέρη για τα νέα iPhone 7s και iPhone 7s Plus που επίσης θα παρουσιαστούν φέτος

Περισσότερα στο Gallery: 

http://www.insider.gr

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency