Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
07/02/2017

Πώς να δείτε όλα τα unfriend σε όσα social media έχετε λογαριασμό

Δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε ασκήσεις παρατηρητικότητας και να μετράτε έναν - έναν φίλους και followers: υπάρχουν τα κατάλληλα εργαλεία γι' αυτή την υπόθεση

 Για το Facebook

  Για να μετρήσετε απώλειες στο δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο, sites του εξωτερικού προτείνουν το "Deleted". Μετά την εγγραφή, πρακτικά το site κάνει ένα αντίγραφο του αριθμού των φίλων σας στο κοινωνικό δίκτυο. Την επόμενη φορά που θα το επισκεφθείτε, θα έχει καταγράψει κάθε απουσία, καθώς και την ακριβή ημερομηνία που αυτή σημειώθηκε. 

 Για το Twitter 

Εδώ το προτεινόμενο εργαλείο είναι το "Who unfollowed me". Οι οδηγίες είναι απλές: ο ενδιαφερόμενος συνδέεται μέσω του ήδη υπάρχοντα λογαριασμού του και από εκεί και μετά η λίστα των followers -και κυρίως όσων έκαναν unfollow- ανανεώνεται με καταγραφή της κάθε νέας παρουσίας και απουσίας, φυσικά. Επίσης, παρέχεται premium υπηρεσία, η οποία δίνει πλήρη λίστα για τους unfollowers ενός χρήστη από την πρώτη στιγμή που χρησιμοποίησε το κοινωνικό δίκτυο. 

Για το Instagram

  Δεδομένου του ότι το συγκεκριμένο αποτελεί πονηρό μέσο, υπό την έννοια, ότι το σύνηθες φαινόμενο είναι κάποιος να σε ακολουθεί και μόλις κάνεις follow back, να κάνει αυτομάτως unfollow, το σωτήριο εργαλείο εδώ λέγεται "Unfollowgram". Το συγκεκριμένο λειτουργεί με τρόπο παρόμοιο με το "Who Unfollowed Me". Απλώς ο χρήστης κάνει log-in και αρκεί μια ματιά μια φορά την εβδομάδα για να ελέγξει ποιοι δεν ενδιαφέρονται πια για τις φωτογραφίες, τα stories, τα βίντεο και τα όποια φωτογραφικά updates του.  

 Για το Tumblr

Αν και συγκεκριμένης χρησιμότητας πλέον το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο εξακολουθεί να διατηρεί έναν σεβαστό αριθμό χρηστών που θέλει να ενημερώνεται για το ποιοι αποφάσισαν να διακόψουν τους δεσμούς με το περιεχόμενο τους. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση προτείνεται το "Stalkr". Παρά την κάπως ατυχή ονομασία το link παρακολουθεί τις αφιξο-αναχωρήσεις από τη σελίδα σας στο Tumblr και σας κρατά ενήμερους για τους ακολούθους που χάσατε.

Πηγή: www.lifo.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πωλείται iphone 5 Έτσι θα είναι το iPhone 8 (pics) »

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency