Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
01/08/2016

Έκθεση Ζωγραφικής της Κερασίας Τουλιάτου

Η Κερασία Τουλιάτου εκθέτει έργα ζωγραφικής στον χώρο τέχνης Kerassia’s Art Gallery, στο Φισκάρδο Κεφαλονιάς. Πρόκειται για υδατογραφιες, λάδια και αυγοτέμπερες, μικρών και μεγάλων διαστάσεων .‘Εχει πραγματοποιήσει πολλές ατομικές εκθέσεις και ‘εχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Για το έργο της έγραψαν οι ιστορικοί και κριτικοί τέχνης Δημήτρης Χαρίτος, Ντόρα Ηλιοπούλου-Ρογκάν, ‘Ηρα Παπαποστόλου, ο συγγραφέας Λευτέρης Καλοσπύρος κ.α. H ιστορικός τέχνης Εφη Παπαευθυμίου αναφέρει « Συμφωνία χρωματική, ρευστοί ουρανοί, πύκνωση και αραίωση ενέργειας, ποιητική μετάπλαση της πραγματικότητας, συνιστούν τον ζωγραφικό κόσμο της Τουλιάτου… Αναπνέουμε μέσα από τα έργα της ένα μοναδικό μεγαλείο...»

 

Διάρκεια έκθεσης 5-22 Αυγούστου 2016

Καθημερινά 19.00-22.00

Kerassia’s Art Gallery,

Φισκάρδο Κεφαλονιά

www.kerassiatouliatou.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,

tel.6949988946

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency