Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
26/04/2016

Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου: Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Δήμαρχο Κεφαλονιάς, καθώς και σε όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που με ομόφωνη απόφασή τους ενέκριναν επιχορήγηση 10000 € προς το σωματείο μας.

Διαβεβαιώνουμε τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους, ότι η επιχορήγηση αυτή θα χρησιμοποιηθεί ώστε η Ληξουριώτικη Φιλαρμονική, κλείνοντας 180 χρόνια ζωής, να είναι πιο «νέα» και ακμαία από ποτέ άλλοτε. Ελπίζουμε, τέλος, να καθιερωθεί η τακτική επιχορήγηση της Φιλαρμονικής μας από τον Δήμο, έστω και στο ελάχιστο ποσό που τα οικονομικά του επιτρέπουν. Η ηθική, κυρίως, ενίσχυση για τον κύριο πυλώνα του Κεφαλληνιακού Πολιτισμού θα είναι ανεκτίμητη.

Το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Σχολής Πάλλης

Youtube Feed