Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
26/01/2016

Δημοτικός Κινηματογράφος: Νοτιάς

Την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή & την Δευτέρα στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αργοστολίου θα προβάλλεται η Ελληνική ταινία: 

 

Υπόθεση

Από τη μέρα που εμφανίζονται στον Σταύρο οι πρώτες ερωτικές ανησυχίες φουντώνει και η επιθυμία του να λέει ιστορίες με ένα δικό του, ανατρεπτικό, τρόπο. Οι ταραχώδεις, αλλά και ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενες για την Ελλάδα, δεκαετίες του ‘60,’70 και ‘80 πυροδοτούν τη φαντασία του ασταμάτητα. Στο ταξίδι από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, για να κατακτήσει αυτά που ποθεί, θα σκαρφιστεί ιστορίες για αρχαίους μύθους, μακρινά ταξίδια και όμορφες γυναίκες. Όταν έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, θα κάνει τις ιστορίες του εικόνες, και θα ανακαλύψει τον εαυτό του.

Μετά την «Πολίτικη Κουζίνα» (η πιο εμπορική ταινία της τελευταίας εικοσαετίας με 8 βραβεία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και διεθνή διανομή σε περισσότερες από 40 χώρες), ο Τάσος Μπουλμέτης υπογράφει στο «Νοτιά» μία νοσταλγική κωμωδία ενηλικίωσης.

συντελεστές

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Τάσος Μπουλμέτης Διεύθυνση Φωτογραφίας: Σίμος Σαρκετζής, Ενδυματολόγος: Εύα Νάθενα, Σκηνογράφος: Σπύρος Λάσκαρης

Τη μουσική της ταινίας υπογράφει η Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Νιάρρος, Θέμης Πάνου, Μαρία Καλλιμάνη, Zωζώ Σαπουντζάκη, Ταξιάρχης Χάνος, Αργύρης Ξάφης, Ερρίκος Λίτσης, Όμηρος Πουλάκης, Μελισσάνθη Μάχουτ, Xαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιώργος Βουρδαμής, Δημήτρης Ήμελλος, Φοίβος Ταραμπίκος

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Παρασκευή 29/1 : 8.30μμ

Σάββατο 30/1: & Κυριακή 31/1 : 6.00μμ & 9.00μμ

Δευτέρα 1/2 : 8.00μμ

Για το Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε

Ο Πρόεδρος

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency