Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/09/2015

Eurovision 2016. H ΕΡΤ ενέκρινε την συμμετοχή μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ενέκρινε την ανάληψη εκ μέρους της την διοργάνωση για την ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής στον 61ο Διαγωνισμό της Eurovision. 


Μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες τα πράγματα ήταν αβέβαια για τη συμμετοχή μας στον 61ο διαγωνισμό τραγουδιού, ωστόσο η ΕΡΤ έκανε το πρώτο βήμα με την έγκριση της συμμετοχής της Ελλάδας στη Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στην Στοκχόλμη στις 10, 12 και 14 Μαϊου 2016 στο Globen Arena.

Οι φήμες λένε μάλιστα πως η ΕΡΤ παρά το γεγονός οτι τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούσε τη διοργάνωση επιλογής του τραγουδιού σε συνεργασία με το MAD TV, φέτος δεν επιθυμεί την ανάμειξη κάποιου ιδιωτικού καναλιού.

Το 2016 συμπληρώνονται 10 χρόνια από την Eurovision της Αθήνας, που ήρθε μετά τη μεγάλη νίκη της Έλενας Παπαρίζου το 2005. Φέτος συμμετείχαμε στον 60ο διαγωνισμό με τη Μαρία-Έλενα Κυριάκου και το τραγούδι "One Last Breath", το οποίο τερμάτισε στη 19η θέση.

Πηγή: getgreekmusic.gr

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency