Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/04/2015

Η Ελλάδα συντονίζεται για την προστασία του περιβάλλοντος

Η SANITAS φωνάζει «Let’s do it Greece!» στις 26 Απριλίου σε όλη τη χώρα

 

Αν αναρωτιέστε «Πόσοι Έλληνες μπορούμε να συντονιστούμε μέσα σε μία μόνο ημέρα», θα πάρετε την απάντησή σας σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 26 Απριλίου! Την Κυριακή 26/04, μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εθελοντικές εκστρατείες καθαρισμού θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα. Η SANITAS θα είναι εκεί για να συμμετέχει ενεργά και να «φωνάξει» συντονισμένη με όλη την Ελλάδα «Let’s do it Greece!».

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ολόκληρη η Ελλάδα θα συντονιστεί σε μία προσπάθεια αφιερωμένη στον εθελοντισμό, στη συνεργασία και στη διάδοση του μηνύματος για την περιβαλλοντική προστασία, πραγματοποιώντας οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Έχοντας αποδείξει επανειλημμένως την έντονη εταιρική κοινωνική ευθύνη που την περιβάλει, η SANITAS ως εθνικός υποστηρικτής του «Let’s do it Greece» προσφέρει σακούλες απορριμμάτων και γάντια σε όλα τα σημεία δράσης.

Έτσι, την Κυριακή 26 Απριλίου, σε μία ημέρα θα συντονιστούν κάτω από το ίδιο όραμα, πάνω από 1.000 ελληνικοί φορείς (περιβαλλοντικές οργανώσεις, εθελοντικές ομάδες, σχολεία, δήμοι, περιφέρειες, επιχειρήσεις και πολίτες), θα δημιουργηθούν εκατοντάδες σημεία δράσης σε όλη την Ελλάδα και θα συνεργαστούν πάνω από 40.000 εθελοντές με στόχο την ενεργοποίηση όλης της χώρας για τη διάδοση του εθελοντισμού στην Ελλάδα και τη δημιουργία ενός πανελλαδικού δικτύου ενεργών πολιτών.

Κύριο μέλημα αυτής της πανελλήνιας προσπάθειας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδιαίτερα της νεολαίας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, η διάδοση της ανακύκλωσης και η συσπείρωση όλων των δυνάμεων για τη συνεργασία με περιβαλλοντικές οργανώσεις, εθελοντικές ομάδες, συλλόγους, εκπαιδευτικές και επιχειρηματικές κοινότητες και με θεσμικούς φορείς στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Save the date, λοιπόν! Την Κυριακή 26 Απριλίου «φωνάζουμε» όλοι μαζί: «Let’s do it Greece»!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πανελλήνια εθελοντική δράση «Let’s do it Greece», μπορείς να επισκεφθείς την επίσημη ιστοσελίδα της: letsdoitgreece.org.
 

Πολυμέσα

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency