Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
13/01/2015

Google Translate: Έρχεται με σημαντικές αλλαγές που θα λατρέψεις

To Skype μας εντυπωσίασε με το νέο feature το οποίο επιτρέπει σε δυο συνομιλητές να επικοινωνήσουν σε διαφορετική γλώσσα, κάνοντας real time μετάφραση αλλά και μετάφραση μηνυμάτων σε πάνω από 40 γλώσσες. Το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και η Google στην εφαρμογή του Google Translate.

Αρχικά η νέα έκδοση του Google Translate, αναμένεται να αναγνωρίζει αυτόματα την ομιλία διαφόρων δημοφιλών γλωσσών, μετατρέποντας την σε κείμενο σε πραγματικό χρόνο. Αν και κάτι τέτοιο γίνεται ήδη από την ίδια εφαρμογή, εντούτοις η Google πιστεύει ότι τα αποτελέσματα θα είναι «σχεδόν τέλεια» με τη νέα έκδοση, κάτι που ελάχιστες εφαρμογές μπορούν να ισχυριστούν.


Η εφαρμογή του Google Translate αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει μετάφραση κειμένου από 90 γλώσσες. Σύμφωνα με την New York times, με το νέο update θα προσθέσει και μετάφραση πινακίδων η οποία θα γίνεται μέσω της κάμερας του κινητού που θα τραβά την εικόνα που θέλουμε να μεταφραστεί.

Πηγή: http://www.mycampus.gr/

Πολυμέσα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency