Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
11/12/2014

Έξυπνο βραχιόλι μετατρέπει το χέρι σας σε touch screen [βίντεο]

Ενα νέο έξυπνο βραχιόλι έρχεται να φέρει την επανάσταση στην φορετή τεχνολογία.

 

Μία μικρή τεχνολογική εταιρεία από τη Γαλλία παρουσίασε πρόσφατα το Cicret βραχιόλι, ένα είδος έξυπνου βραχιιολιού που προβάλλει μια οθόνη αφής πάνω στο χέρι σας. Μάλιστα το βίντεο του γκάτζετ έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες με τους φαν της τεχνολογίας να ονειρεύονται έξυπνα τηλέφωνα, χωρίς το τηλέφωνο.

Η συσκευή λειτουργεί με ένα μικρό ενσωματωμένο προβολέα και μια σειρά από αισθητήρες εγγύτητας. Παρόμοια με την τεχνολογία πίσω από τα πληκτρολόγια προβολής, το σύστημα ανιχνεύει τη θέση του Cicret και την κίνηση των δακτύλων σας, ουσιαστικά μετατρέποντας την επιφάνεια του δέρματός σας σε μια οθόνη αφής. Μπορείτε να πατήσετε, να κυλήσετε και να αλλάξετε όπως θα κάνατε και στο κινητό σας.

Το Cicret λειτουργεί με μια αυτόνομη έκδοση του Android, ή συνδέεται με ένα smartphone μέσω Bluetooth. Ενσωματωμένο Wi-Fi παρέχει συνδεσιμότητα, και υπάρχει και μια θύρα micro USB, καθώς και ένα πρόγραμμα ασφάλειας που παρέχει ανωνυμία και κρυπτογράφηση για κινητές συσκευές.

Ωστόσο το έξυπνο βραχιόλι δεν είναι έτοιμο για να κυκλοφορήσει ακόμα, αφού βρίσκεται σε φάση πρωτοτύπου και η ομάδα σχεδιασμού προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα μέσω της ιστοσελίδας Cicret. Αλλά η ανταπόκριση που είχε στο κοινό είναι τεράστια.

Το κόστος του υπολογίζεται γύρω στα 400 δολάρια και εάν η τεχνολογία αποδειχθεί βιώσιμη, φαίνεται ότι πολλές εταιρείες θα ενδιαφερθούν.  

Πηγή: www.iefimerida.gr

Πολυμέσα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency