Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
18/11/2014

SMS: Ο συνομιλητής βλέπει τι πληκτρολογείται σε πραγματικό χρόνο!

Μια νέα εφαρμογή ανταλλαγής γραπτών ηλεκτρονικών μηνυμάτων με την ονομασία Beam Messaging αποκαλύπτει σε πραγματικό χρόνο τι γράφει ο συνομιλητής.

 

Έως τώρα, οι χρήστες υπηρεσιών ανταλλαγής γραπτών ηλεκτρονικών μηνυμάτων έβλεπαν πότε ο συνομιλητής τους γράφει, χωρίς όμως να έχουν τη δυνατότητα να δουν τι ακριβώς πληκτρολογεί.

Με το να βλέπουν ότι ο συνομιλητής γράφει ο κάθε χρήστης φρόντιζε να μην ανταλλάζει ταυτόχρονα μηνύματα και να γίνεται έτσι καλύτερος διάλογος.

Παράλληλα, αναγνώριζε την ύπαρξη κινητικότητας από πλευράς του συνομιλητή του αναμένοντας σύντομα την έλευση ενός μηνύματος.

Ωστόσο, καμιά εφαρμογή μέχρι σήμερα δεν έδινε τη δυνατότητα στον χρήστη να διαβάσει γράμμα προς γράμμα σε πραγματικό χρόνο τα όσα γράφει ο συνομιλητής του.

Η εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε μερικές χώρες, ενώ υποστηρίζει «έξυπνες» συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να «κατεβάσουν» την εφαρμογή από το Google Play. Σύντομα, αναμένεται να κυκλοφορήσει νέα έκδοση της εφαρμογής κατάλληλα για «έξυπνες» συσκευές που «τρέχουν» με λειτουργικό σύστημα iOS.

 
 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency