Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
07/11/2014

Το MS Office δωρεάν για smartphones και tablets

Με μια αναπάντεχη κίνηση η Microsoft, ανακοίνωσε εχθές τη δωρεάν διάθεση για κατέβασμα σε smartphones και tablets, ολόκληρης της σουίτας Office σε μορφή applications, η οποία περιλαμβάνει τα δημοφιλή προγράμματα Word, Excel, Powerpoint κ.α. για συσκευές με touch screen. 

 

Έτσι, από σήμερα δεν θα απαιτείται πλέον συνδρομή κι εγγραφή στην υπηρεσία Office 365, για κανέναν κάτοχο φορητών συσκευών που επιθυμεί να έχεί τo Microsoft Office εγκατεστημένο στο smarphone και το tablet του για να μπορεί να επεξεργάζεται αρχεία του Word ή του Excel και των υπόλοιπων εργαλείων της Microsoft, στο OneCloud.   Επιπρόσθετα, οι κάτοχοι συσκευών iPhone και iPad μπορούν να κατεβάσουν από σήμερα δωρεάν σε μορφή apps τα ανανεωμένα δημοφιλή προγράμματα της Microsoft, Word, Powerpoint και Excel στη συσκευή τους  ενώ η εταιρεία δήλωσε ότι οι αντίστοιχες εφαρμογές για Android, θα είναι διαθέσιμες για συσκευές που τρέχουν το εν λόγω λειτουργικό στις αρχές του 2015. Μια πρώτη δοκιμαστική έκδοση πάντως είναι διαθέσιμη σε αυτό το σύνδεσμο.   Η ανακοίνωση της Microsoft, επισφραγίζει και ενεργοποιεί και την σημαντική συνεργασία μεταξύ της εταιρείας και του DropBox, που επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται αρχεία προγραμμάτων του Office από το λογαριασμό τους στο DropBox και απευθείας από τις mobile συσκευές το

Πηγή: www.lifo.gr

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency