Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
14/10/2014

Στις 31 Οκτωβρίου τα νέα iPhone στην Ελλάδα

Στις 24 Οκτωβρίου περιμέναμε ότι θα διατεθούν στην Ελλάδα τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, τελικά όμως η «πρεμιέρα» των νέων iPhone στην Ελλάδα θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου.

 

Η Apple εξέδωσε ανακοίνωση με τις χώρες στις οποίες θα κυκλοφορήσουν τα νέα iPhone τον Οκτώβριο, μέσα στις οποίες είναι και η Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, εκτός από την Ελλάδα, στις 31 Οκτωβρίου τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα κυκλοφορήσουν σε Αλβανία, Βοσνία, Κροατία, Εσθονία, Γκουάμ, Ουγγαρία, Ισλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Μακάου, ΠΓΔΜ, Μεξικό, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Σερβία, Νότια Κορέα, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ουκρανία και Ταϊλάνδη.

Η τιμή διάθεσης των iPhone 6 και iPhone 6 Plus δεν έχει γίνει ακόμα «επίσημα» γνωστή, όπως επίσης και ο αριθμός συσκευών που θα «έρθουν» στην Ελλάδα για την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, οι οποίες αναμένεται να γίνουν ανάρπαστες από τις πρώτες ώρες διάθεσης.

Βασικά χαρακτηριστικά των νέων iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι οι μεγαλύτερες οθόνες, ο πιο γρήγορος επεξεργαστής, καθώς επίσης και το νέο design.

Το iPhone 6 διαθέτει οθόνη Retina 4.7 ιντσών. Είναι το πιο λεπτό iPhone που φτιάχτηκε ποτέ, ενώ είναι εξοπλισμένο με τον νέο επεξεργαστή A8 αρχιτεκτονικής 64 bit.

Το iPhone 6 Plus από την άλλη διαθέτει οθόνη Retina 5.5 ιντσών. Πρόκειται για το μεγαλύτερο iPhone που κατασκευάστηκε ποτέ, με επεξεργαστή A8 για καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Τα νέα iPhone θα διατεθούν σε τρία διαφορετικά χρώματα, χρυσό, γραφίτη και ασημί, σε τρεις εκδόσεις με χωρητικότητα 16, 64 και 128 GB.

Πηγή: e-kefalonia.net

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency