Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
13/10/2014

Έγιναν μια μεγάλη παρέα και τραγούδησαν «Στην υγειά μας ξενιτιά»

Πεντακόσιοι και πλέον ομογενείς όλων των ηλικιών το βράδυ του Σαββάτου συγκεντρώθηκαν στο «Melrose Ballroom» στην Αστόρια και παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την παράσταση «Στην υγειά μας ξενιτιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την παρέα του.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που ανήρτησαν στο facebook και στα άλλα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης μιλούν από μόνα τους και εκφράζουν τον ενθουσιασμό των ομογενών που παρακολούθησαν την παράσταση.

Η Αφροδίτη Ντάνιελ μιλώντας εκ μέρους της «Syn-Phonia Entertainment» εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επιτυχία της παράστασης και την ενθουσιώδη υποδοχή του κοινού και, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Ζήσαμε μοναδικές και πρωτόγνωρες στιγμές. Γίναμε μια μεγάλη παρέα και κλέψαμε τις καρδιές του Σπύρου Παπαδόπουλου, του Δημήτρη Μπάση και της Σοφίας Παπάζογλου. Οδείς περίμενε τόσο θερμή υποδοχή, τόσο πολύ κέφι και πάνω από όλα μια αξιοπρεπή παρουσία και συμβολή των ομογενών καλλιτεχνών».

Στην παράσταση συμμετείχαν ο Σπύρος Εξάρας, ο οποίος έπαιξε κιθάρα, οι τραγουδιστές Γρηγόρης Μανινάκης και Νίκος Κουρουπάκης, ενώ την παράσταση έκλεψε το χορευτικό του Ελληνικού Σχολείου Τσάρτερ του Μπρούκλιν, το οποίο ερμήνευσε ποντιακούς και άλλους χορούς υπό τη διεύθυνση του Πέτρου Φουρνιώτη.

Η παράσταση «Στην υγειά μας ξενιτιά» επρόκειτο να επαναληφθεί χθες Κυριακή στον ίδιο χώρο και θα ακολουθήσουν και άλλες παραστάσεις στη Βοστώνη και αλλού.

«Οσοι δεν μπόρεσαν να δουν τις δύο παραστάσεις στο ‘Melrose Ballroom’ στην Αστόρια θα έχουν και μια επί πλέον ευκαιρία το Σάββατο, 18 Οκτωβρίου, στο ‘The Tropicana Casino & Resort’ στο Λονγκ Αϊλαντ Σίτι», επεσήμανε ο κ. Ντάνιελ.

 
 
 
Πηγή: e-kefalonia.net

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency