Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
15/09/2014

Ένα βιβλιοπωλείο στην Αθήνα με «άρωμα» Κεφαλονιάς

Η Αναστασία Αντύπα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αργοστόλι. Εκεί τελείωσε το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Μετά πήγε για σπουδές στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και για μεταπτυχιακό στη Χωροταξία – Πολεοδομία του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

Για 6 χρόνια εργαζόταν σαν περιβαλλοντολόγος σε τεχνική εταιρεία.
Από μικρή όμως είχε μεγάλη αγάπη για τα βιβλία. Η αγάπη αυτή με κέρδισε και έτσι στους δύσκολους αυτούς καιρούς αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά πλέον με το χώρο του βιβλίου.
Άνοιξε ένα βιβλιοπωλείο στην Καλλιθέα στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) νούμερο 152. Η ονομασία “Τραβέρσο” πάρθηκε από την ομώνυμη ποιητική συλλογή του Νίκου Καββαδία, καθώς και από την αγάπη της για το νησί μας.
Είναι ένας μικρός και φιλικός προς τον αναγνώστη χώρος σε μία συνοικία όπου απουσιάζουν οι χώροι συνάθροισης των βιβλιόφιλων. Βασική ιδέα είναι η βιβλιοφιλική προσέγγιση σε συνδυασμό με την ανθρώπινη επαφή και την ανταλλαγή απόψεων. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται επίσης στο καλό παιδικό βιβλίο.
δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι στο βιβλιοπωλείο της συμπατριώτισσάς μας διατίθενται και βοηθήματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ξενόγλωσσα φροντιστηριακά και λεξικά.
Καλό θα είναι όσοι Κεφαλλονίτες έχουν χρόνο και είναι κοντά στη Καλλιθέα να επισκεφθούν το όμορφο βιβλιοπωλείο της κας Αντύπα.

Πηγή: ekefalonia

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency