Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
16/07/2014

Τα 2 στοιχεία που θα λείπουν από το καινούργιο The Sims 4.

Οι μακροχρόνιοι φίλοι της σειράς παιχνιδιών The Sims απογοητεύτηκαν όταν έμαθαν για την επίσημη ανακοίνωση της παραγωγού εταιρείας να μην συμπεριλάβει ανήλικους και πισίνες στο νέο The Sims 4.

Του Κωνσταντίνου Δουκάκη

Με νέα ανακοίνωση η EA παρουσιάζει πως το παιχνίδι θα διαφέρει από τα προηγούμενα της σειράς και για ποιον λόγο έγινε αυτή η επιλογή."Η αλήθεια είναι πως σας οφείλουμε μία εξήγηση σχετικά με τον λόγο που τα παιδιά και οι πισίνες δεν θα συμπεριλαμβάνονται στο The Sims 4, τουλάχιστον κατά την κυκλοφορία του τίτλου. Όλα ξεκινούν από τα νέα συστήματα και τεχνολογίες που έχουμε συμπεριλάβει στον νέο τίτλο της σειράς- νέα συστήματα AI, νέα animations, νέες λειτουργίες ήχου και κινήσεων κ.ο.κ. Ο στόχος μας είναι με το The Sims 4 να συστήσουμε στους παίκτες μία νέα εμπειρία παιχνιδιού, μία νέα "άποψη" του τρόπου ζωής των Sims γεμάτη συναισθήματα, προσωπικότητα, συμπεριφορά και αλληλεπίδραση. Για να επιτύχουμε όλα τα παραπάνω, η βασική μηχανή παραγωγής του τίτλου χρειαζόταν μία γενική αναβάθμιση.Έτσι, αντί να επιλέξουμε να συμπεριλάβουμε παιδιά, προτιμήσαμε να ακολουθήσουμε έναν άλλο δρόμο: να εμβαθύνουμε, δηλαδή, στις υπάρχουσες λειτουργίες και να αναβαθμίσουμε ότι σχετίζεται με την αληθοφάνεια στην ζωή των Sims, τις επιλογές τους και τον χαρακτήρα τους. Ακόμη και το Create A Sim αναβαθμίστηκε ως λειτουργία, με νέα, ρεαλιστικά (ή όχι) εργαλεία να έχουν προστεθεί και να επιτρέπουν την παραμετροποίηση των χαρακτήρων σε πρωτοφανές επίπεδο. Ομοίως παραλήφθησαν και οι πισίνες για χάρη του Build Mode του τίτλου. Δυνατότητα ανταλλαγής δωματίων και απευθείας χειραγώγηση είναι μερικά από τα νέα στοιχεία του εν λόγω mode, όλα αποσκοπώντας στην δυνατότητα δημιουργίας στοιχείων στο παιχνίδι με τα οποία να μπορεί να δεθεί προσωπικά ο παίκτης."

Στην ουσία, με την ανακοίνωσή της η EA αφήνει υπόνοιες για την νέα λειτουργία του τίτλου όπου τα συναισθήματα των Sims θα φαίνονται από την στάση και, γενικότερα, από την γλώσσα του σώματός τους. Το ερώτημα που εγείρεται είναι εάν και κατά πόσο υπήρξε όντως η ανάγκη δόμησης του τίτλου από την αρχή και εάν όντως οι παίκτες ένιωθαν την ανάγκη για ανανέωση. Οι συζητήσεις στα διάφορα forums μέχρι στιγμής δεν παρουσιάζουν κάτι συγκεκριμένο καθώς υπάρχουν τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια για τις επιλογές της EA. Σύντομα πάντως θα κυκλοφορήσει μία demo έκδοση του παιχνιδιού όπου η εταιρεία θα έχει την ευκαιρία να πείσει τους fans της σειράς πως η επιλογή της ήταν η σωστή.

ΠΗΓΗ: annogaming.blogspot.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η πιο... allien θήκη για iPhone 5S Dota Dash: Το νέο mod για το Dota 2. »

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency