Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
08/07/2014

Το επόμενο iPhone σου μπορεί να είναι γυάλινο

Φαίνεται ότι εκτός από τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο, οι ιθύνοντες σχεδιασμού και τεχνολογικής καινοτομίας της Apple, εμπνέονται και από την επιστημονική φαντασία.  

Αυτό, τουλάχιστον, αποδεικνύει η πιο πρόσφατη ευρεσιτεχνία που εγκρίθηκε υπερ της Apple από την αρμόδια υπηρεσία των ΗΠΑ, η οποία αφορά σε τεχνολογία κατασκευής gadgets από γυαλί, που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις συσκευές της όπως iPhones, iPads ακόμα και τηλεοράσεις ή οθόνες υπολογιστών.   Η ευρεσιτεχνία που "αλιεύθηκε" σήμερα από το έγκυρο Appleinsider, περιγράφει ένα σύστημα κατασκευής συσκευών από γυάλινο, διάφανο περίβλημα, το οποίοι θα συμπιέζει, περικλείοντάς τα, όλα τα εσωτερικά μέρη του gadget, όπως motherboard και επεξεργαστή. Η ευρεσιτεχνία έχει επίσης προβλέψει το θέμα του βάρους και κυρίως της αντοχής ενός gadget από γυαλί, περιγράφοντας ακόμα και τα σημεία στα οποία θα χρειαστεί ενίσχυση με γυάλινα μέρη, όπως τις ενώσεις και τις γωνίες του.   Ανάμεσα στους εφευρέτες της πατέντας, βρίσκεται και ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Apple, Sir Jonny Ive.   Δείτε ένα concept βίντεο που δημιούργησε μια ομάδα fan της Apple, το οποίο παρουσιάζει ένα γυάλινο iPhone, αντίστοιχης τεχνολογίας:

Πηγή: www.lifo.gr

Πολυμέσα

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency