Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
03/06/2014

Samsung Galaxy S5 Active: Στις ΗΠΑ μέσω της AT&T στα $715

Μετά τη διαρροή επίσημης φωτογραφίας μέσω του γνωστού @evleaks η Samsung ανακοίνωσε και επίσημα το Galaxy S5 Active.

Όπως και με τον προκάτοχό του, το νέο Active είναι μια ανθεκτική έκδοση της ναυαρχίδας της Samsung, του Galaxy S5, με αντοχή στο νερό, στη σκόνη αλλά και στις πτώσεις, έχοντας τις πιστοποιήσεις IP67 και MIL-spec 810G.

Σε αντίθεση με το Galaxy S4 Active, που είχε εφοδιαστεί με όλα τα χαρακτηριστικά που είχε το Galaxy S4, το S5 Active έχει κάποιες διαφορές σε σχέση με το Galaxy S5. Η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο home button, κάτι που διαθέτει το Galaxy S5, αλλά έχει ένα έξτρα κουμπί στο πλάι της συσκευής για εκείνους που θέλουν να το χρησιμοποιούν συνέχεια ακόμα όταν ασκούνται, εκμεταλλευόμενοι πλήρως όλα τα χαρακτηριστικά του. Στο εσωτερικό της συσκευής όμως τα πάντα παραμένουν ακριβώς τα ίδια.

Η τιμή της συσκευής στην Αμερική θα κυμαίνεται στα 200 δολάρια με δύο χρόνια συμβόλαιο μέσω του δικτύου της AT&T ενώ χωρίς συμβόλαιο στα 715 δολάρια με τις επιλογές χρωμάτων να είναι τρεις, σε πράσινο, γκρι και κόκκινο. Παράλληλα με την αγορά της συσκευής, οι καταναλωτές εξασφαλίζουν και μια έκπτωση της τάξης του 50% για την αγορά του Samsung Gear Fit.

Δείτε το βίντεο στην παρακάτω ιστοσελίδα: http://techit.gr/2014/06/samsung-galaxy-s5-active/

Πηγή:techit.gr

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency