Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
26/05/2014

Αυτό είναι το νέο Apple Store στην Κωνσταντινούπολη

Δείτε φωτογραφίες από τα «διαστημικά» γραφεία του τεχνολογικού κολοσσού

Τα «διαστημικά» κεντρικά γραφεία της Apple είναι ακόμα μία ιδέα, αλλά ο αρχιτέκτονας του έργου, Norman Foster, πρόσφατα ολοκλήρωσε και παρουσίασε τα σχέδια του στην εταιρεία.

Ο διάσημος αρχιτέκτονας ξεκίνησε να συνεργάζεται με την Apple το 2009, όταν του τηλεφώνησε ο Steve Jobs αυτοπροσώπως ζητώντας τη βοήθειά του.

Από το Δεκέμβριο του 2013 το αρχιτεκτονικό γραφείο του Foster έχει αναλάβει το σχεδιασμό όλων των μελλοντικών καταστημάτων της Apple, συμπεριλαμβανομένου και του κεντρικού της καταστήματος στο Σαν Φρανσίσκο.

Το κατάστημα της Κωνσταντινούπολης, που άνοιξε τον Απρίλιο, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της δουλειάς του Foster.

Περιμετρικά υπάρχει ένα σιντριβάνι κατασκευασμένο με μαύρη πέτρα και αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά μπορεί να διακρίνει τμήματα του καταστήματος από μέσα. Το ίδιο το Apple Store είναι διώροφο και τοποθετημένο υπόγεια κάτω από την πλατεία. Θαυμάστε το.

Πηγή: newmoney.gr

 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency