Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
20/04/2014

Ζαχαροπλαστείο "PERFETO"

Τπ ζαχαροπλαστείο μας είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία βρίσκεται 14 χρόνια στιν αγορά του Ληξουρίου, Κεφαλονιά. Μετά από σκέψη για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, πήραμε την απόφαση να μεταφερθούμε σε νέο χώρο, στην οδό Αντιόχου Ευαγγελάτου 1, απέναντι από το παλιό μας κατάστημα.

Αφορμή για να υλοποιήσουμε την σκέψη μας για την μεταφορά σε έναν χώρο πιο όμορφο, φτιαγμένο από την αρχή από εμάς με πολύ αγάπη, ήταν οι δύο καταστροφικοί σεισμοί που ζήσαμε τους δύο προηγούμενους μήνες. 'Εξι και έξι, δώδεκα ρίχτερ φυσικά και στάθηκαν ικανά να μας "κουνήσουν" απ'την θέση μας, όμως τελικά φάνηκε για το καλύτερο! Μετά από όσα ζήσαμε, ο καθένας θα τα παρατούσε, αλλά ποτέ ένας Ληξουριώτης! Το παλέψαμε λοιπόν αισιόδοξα, αρχίσαμε από το μηδέν και στεκόμαστε στα πόδια μας καλύτερα από πριν. Μαζί με μας και όλοι οι καταστηματάρχες της πόλης μας, χωρίς καμιά βοήθεια!

Ο νέος μας χώρος, γεμάτος θετική ενέργεια, φτιάχτηκε με πολύ μεράκι και αγάπη, από την οικογενειά μας, αλλά και από την πολύτιμη βοήθεια αγαπημένων φίλων. Ο καθένας από εμάς έβαλε τα δυνατά του έτσι ώστε να νοιώθετε οικεία μπαίνοντας στο χώρο αυτό. 

Τα υλικά μας παραμένουν πρώτης ποιότητας, δίνοντας μια σπιτική γεύση στα γλυκά μας! Μπαίνοντας μπορείτε να δείτε την ομάδα του εργαστηρίου να δημιουργεί κατευθείαν μπροστά σας! 

Πολλές νέες γεύσεις, cupcakes, τσουρέκια, donuts, κουλουράκια, παγωτά, αλλά και οι σταθερές μας αξίες, όπως το εκμέκ καταΐφι, σας περιμένουν να τα απολαύσετε!

Είμαστε πάντα εδώ για να δώσουμε την πιο γλυκιά γεύση στις δικές σας στιγμές! Με αισιοδοξία και γεμάτοι χαμόγελα, περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε και ευχόμαστε το καλύτερο μέλλον για το νέο μας κατάστημα, αλλά και για όλα τα μαγαζιά της πόλης!

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency