Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
08/04/2014

Εθεάθη στην Γερμανία το Samsung Galaxy Ace Style

Εντελώς αιφνιδιαστικά χωρίς να προϋπάρχει κάποια φήμη ή πληροφορία, εμφανίζεται ανεπίσημα το νέο Samsung Galaxy Ace Style στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Η σχεδιαστική γραμμή που θα τηρεί η συσκευή -όπως αποδεικνύεται- θα συμβαδίζει με την γενικότερη φιλοσοφία της εξωτερικής όψης των περισσότερων μοντέλων της σειράς Galaxy.Είναι μια mid-range πρόταση και ένα από τα πρώτα smartphones της εταιρίας με προσιτή τιμή και λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat.

Επιπλέον, λέγεται πως θα διαθέτει οθόνη 4 ιντσών WVGA, πίσω κάμερα των 5 megapixel, εμπρόσθια κάμερα ποιότητας VGA και εσωτερική μνήμη στα 4 GB. Περισσότερες λεπτομέρειες περί hardware δεν υπάρχουν και όσα έχουν διαρρεύσει είναι λιγοστά προς στιγμήν, οπότε οφείλουμε να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση της συσκευής από την Samsung για να μάθουμε όσα μας ενδιαφέρουν περί του νέου αυτού τηλεφώνου.

Τέλος, το Samsung Galaxy Ace Style όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση dual-SIM, ενώ εικάζεται πως η τιμή του θα κυμαίνεται στα 200-300 ευρώ για την Ευρώπη.

Πηγή: techit.gr

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency