Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
04/04/2014

Τέλος για πάντα οι επαναλήψεις του "Κωνσταντίνου και Ελένης". Γιατί αυτή η απόφαση;

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πηγές μέσα από τον σταθμό, το συμβόλαιο των δημιουργών με το κανάλι προέβλεπε την προβολή του σίριαλ έως και 50 φορές.


Δεδομένου του ότι η σειρά παίζει σε λούπα ασταμάτητα από την στιγμή που τέλειωσε η πρώτη προβολή της το 2000, ήτοι τέσσερις φορές ανά σεζόν, αυτή την άνοιξη διανύουμε την 50η επανάληψη του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Αυτό σημαίνει πως ο σταθμός έφτασε στα επιτρεπόμενα όρια επαναπροβολής της σειράς και σε δύο εβδομάδες, μετά την μετάδοση του επεισοδίου «Ο γάμος και το γαμώτο», θα πέσουν οριστικά οι τίτλοι τέλους και δεν θα ξανακουστεί ποτέ το γνωστό σπανιόλικο σάουντρακ.

Ανεπιβεβαίωτες φήμες μιλούν για πρόθεση του τμήματος προγράμματος να διαπραγματευτεί μία τελευταία προβολή του επεισοδίου με την λαίδη Πετούλα Ράφινγκστόουν, μιας και σε σχετική δημοσκόπηση ανακηρύχθηκε το δημοφιλέστερο επεισόδιο. Επιπλέον, όπως αναφέρουν οι ίδιες φήμες, η οριστική λήξη της παρουσίας του Κωνσταντίνου και της Ελένης στον τηλεοπτικό «αέρα» ήταν ούτως ή άλλως αναπόφευκτη, αφού οι πρωτότυπες κασέτες έχουν σχεδόν λιώσει από την υπερβολική αναπαραγωγή και σύντομα θα διαλύονταν έτσι και αλλιώς. Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα είχαν προκληθεί και οικονομικά προβλήματα, αφού ακόμη και με τα beep, η σειρά δεν απέφυγε το πρόστιμο του Ε-Σ-Ρ, εξαιτίας της συχνής χρήσης της λέξης «μανιαμούνιας».

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η μεσημεριανή ζώνη του σταθμού μένει εκτεθειμένη, και η λύση που εξετάζεται για να διατηρηθούν τα υψηλά νούμερα του «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι να προβάλλεται τρίωρο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» καθημερινά, με διαλείμματα ανά μία ώρα για να προβάλλονται πεντάλεπτα σφηνάκια του Μάικ του Φασολάκη. Το ανησυχητικό είναι πως οι υπεύθυνοι παραγωγής σχεδιάζουν να καταφύγουν στις αρχές διαχείρισης του Youtube και να ζητήσουν την διαγραφή των επεισοδίων του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και από τον ιστό, με αποτέλεσμα κανείς να μην ξαναμπορέσει ποτέ να δει την Κατακουζήνα και τη Βλαχάρα πουθενά.

ΠΗΓΗ: offtherecordnewsgr.blogspot

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency