Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/03/2014

DREAMLAND: Το Νο1 Dance Music Festival στην Ελλάδα

Το πρώτο μεγάλο festival που διεξάγεται στην Ελλάδα, βασιζόμενο στα πρότυπα της Tomorrowland αλλά και αντίστοιχων μεγάλων events του εξωτερικού!!! Οι επισκέπτες του festival θα είναι σαν να έχουν μεταφερθεί στον χρόνο, σε ένα παραμυθένιο χωριό…

 

Στο βασικό τριήμερο του DREAMLAND FESTIVAL θα παρευρεθούν οι 30 κορυφαίοι Έλληνες Djs της Dance μουσικής. Η επιλογή τους θα γίνει βάση του bio τους και όχι μόνο ( Djing, παραγωγές, συνεργασίες, δισκογραφικές δουλειές). Τους Djs θα τους πλαισιώνουν Dancers με ιδιαίτερα shows και εκκεντρικά κουστούμια, όπως και διάφορα άλλα shows με την βοήθεια ηθοποιών, κλόουν, ξυλοπόδαρων!!! Στο festival θα υπάρχουν 4 stages (ένα κεντρικό, δύο που θα καλύπτουν όλη την ημέρα την ψυχαγωγία των επισκεπτών και ένα στους χώρους εστίασης με chill out χαρακτήρα).

Ο χώρος διεξαγωγής του festival βρίσκεται λίγο έξω από την Αρχαία Ολυμπία, δίπλα στις όχθες του ποταμού Αλφειού και σε ένα πανέμορφο δάσος, που παλαιότερα διεξαγόταν το Alfios Eco Festival.

Επίσης, στο DREAMLAND festival ενσωματώνεται και το DREAMVILLE!!! Ένα ζωντανό χωριό που καλωσορίζει 5.000 επισκέπτες με χωρητικότητα 2.500 σκηνών. Ακόμη, θα υπάρχουν εστιατόρια, καφετέριες, ειδικά διαμορφωμένους χώρους με εμπορικά περίπτερα, luna park, rafting, canoeing, mountain bikes!!! Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών τοποθετούνται γραφείο πληροφοριών, camping super market, φιλοξενούμενο χώρο μπάρμπεκιου, ντουζιέρες και πρώτες βοήθειες. Τους δύναται επίσης η δυνατότητα να απολαύσουν πρωινό ή την βασική τους διατροφή με φρέσκα τρόφιμα αλλά και η δυνατότητα αγοράς τροφίμων και ποτών.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ:
-Εισιτήριο ημέρας: 10€
-Εισιτήριο τριημέρου: 20€
-Πακέτο τριημέρου με μεταφορά (από και προς Αθήνα), camping, είσοδος σε όλα τα stages και για τις 3 ημέρες: 50-60€
-Πακέτο τριημέρου με μεταφορά (από και προς Αθήνα), ξενοδοχείο, είσοδος σε όλα τα stages και για τις 3 ημέρες: κατόπιν συνεννόησης.
-VIP Tickets που περιλαμβάνουν μεταφορά, camping σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, είσοδο σε όλα τα stages, δυνατότητα παρακολούθησης του προγράμματος στο Main Stage από κερκίδα VIP (καθιστικό + τραπέζι για 4 άτομα guests) και για τις 3 ημέρες: 90€

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ FESTIVAL:
www.dreamlandgreece.weebly.com

ή

ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK:
www.facebook.com/dreamlandgreece

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency