Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
19/03/2014

Το Skype αναβαθμίζεται στο Xbox One.

Η Voice-μέσω-IP υπηρεσία Skype ανακοίνωσε τις λειτουργίες και χαρακτηριστικά που θα βελτιώσει η πρώτη της αναβάθμιση λογισμικού για την Xbox One εφαρμογής της.


Του Κωνσταντίνου  Δουκάκη

Το πρώτο και κύριο στοιχείο με το οποίο ασχολήθηκαν οι παραγωγοί ήταν ο συγχρονισμός των συνομιλιών με το Xbox One, προσθέτοντας ειδοποιήσεις ώστε να ενημερώνονται οι χρήστες άμεσα για κάθε νέο μήνυμα που λαμβάνουν. Το ιστορικό των συνομιλιών επίσης απέκτησε συνολικό όριο αποθήκευσης εώς 1000 μηνύματα, έναντι του μέχρι τώρα συστήματος το οποίο αποθήκευε μόνο τα μηνύματα της περασαμένης εβδομάδας.

Μία νέα λειτουργία προστέθηκε ώστε οι χρήστες να μπορούν να διαχωρίζουν της επαφές τους ανάλογα με την κατάστασή τους (Online ή Offline) ενώ προστέθηκε και μία επιλογή «παρουσίασης» του όλου τρόπου λειτουργείας του Skype για τους χρήστες οι οποίοι είναι νέοι στην χρήση VoIP υπηρεσιών.
Φυσικά, η καλύτερη προσθήκη από όλες είναι τα νέα emoticons του Skype τα οποία είναι εμπνευσμένα από τον κόσμο του Captain America. Η εν λόγω αναβάθμιση δεν αφορά μόνο το Xbox One αλλά εν γένει τους χρήστες των υπηρεσιών Skype, ανεξάρτητα πλατφόρμας. «Τα νέα emoticons επιτρέπουν την μεταφορά και την επικοινωνία νέων συναισθημάτων, γεμάτα με δράση και ενέργεια», δηλώνει εκπρόσωπος της Skype εφαρμογής.


Το Skype στο Xbox One είναι διαθέσιμο μόνο για τους χρήστες που έχουν Xbox Live Gold Συνδρομή.

ΠΗΓΗ: annogaming.blogspot.gr

Πολυμέσα

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency