Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/01/2014

Lark Sleep Monitor!

Όπως κάθε Παρασκευή έτσι και σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το gadget της εβδομάδας.

Οι κάτοχοι iPhone έχουν πολλά προνόμια. Στο εξής και με τη βοήθεια του Lark Sleep Monitor θα κοιμούνται και καλύτερα τα βράδια, λαμβάνοντας πλήρη ενημέρωση για την ποιότητα του νυχτερινού τους ύπνου με το «καλημέρα»! Και το καλύτερο δεν σας το είπαμε ακόμα!

Χάρη στο πρωτοποριακό λουράκι που συνοδεύει την σπουδαία αυτή εφαρμογή, το πρωί θα ξυπνήσετε απολύτως αθόρυβα με την ευγενική του δόνηση, που δεν πρόκειται να ενοχλήσει το πρόσωπο που κοιμάται ακόμα παραδίπλα! Στην ουσία έχουμε να κάνουμε με ένα διπλό σύστημα που αποτελείται από μια καινοτομική συσκευή και την εφαρμογή LARK Up για iPhone/ iPad, που διατίθεται για δωρεάν downloading στο App Store των iTunes. Το λουράκι του Lark Sleep Monitor φοριέται άνετα στον καρπό πριν πέσετε για ύπνο, ενώ ο ενσωματωμένος του μικρο-αισθητήρας κίνησης λαμβάνει σήματα καθόλη τη διάρκεια της νύχτας. Όταν φτάσει η ώρα που έχετε ορίσει για την αφύπνιση, θα εκπέμψει μια απαλή δόνηση για να σας ξυπνήσει, που αυξάνεται σταδιακά σε ένταση μέχρι να γίνει αντιληπτή. Σε περίπτωση που η μπαταρία από το λουράκι αδειάσει κατά τη διάρκεια της νύχτας ή αν αφαιρέσετε κατά λάθος το λουράκι στον ύπνο σας, θα ξυπνήσετε κατ’ εξαίρεση με ηχητική ειδοποίηση.
Η σκυτάλη δίνεται ύστερα στη συνοδευτική εφαρμογή, η οποία θα σας δώσει πλήρη αναφορά με στατιστικά για το πώς κοιμηθήκατε νωρίτερα, σε συνδυασμό με τον προσωπικό σας online πίνακα. Θα έχετε δηλαδή την ευκαιρία να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πώς κοιμάστε τα βράδια, δηλαδή πόσες ώρες ύπνου συμπληρώσατε, πόσο ποιοτικός ήταν ο ύπνος αυτός, πότε ήταν πιο βαθύς και αν ξυπνήσατε κατά τη διάρκεια της νύχτας χωρίς αυτό να πέσει στην αντίληψή σας, σχηματίζοντας σας έτσι το πλήρες προφίλ του ύπνου σας!

Επιπλέον, το σύστημα του Lark Sleep Monitor σας παρέχει πολύτιμη καθοδήγηση με προσωπικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν με τον καιρό να κοιμάστε ολοένα και καλύτερα κάθε νύχτα, ώστε να είστε ακόμα πιο παραγωγικοί την ημέρα. Επειδή, λοιπόν, «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» χαρίστε κι εσείς στον εαυτό σας το πιο ευγενικό και ήπιο ξύπνημα και μάθετε πώς κοιμάστε τα βράδια με το επαναστατικό σύστημα αθόρυβης αφύπνισης και αξιολόγησης ύπνου του Lark Sleep Monitor!

Χαρακτηριστικά

-Χαρίστε στον εαυτό σας το πιο ήπιο κι ευγενικό ξύπνημα με το επαναστατικό σύστημα του Lark Sleep Monitor! 
-Το πρωτοποριακό του λουράκι σας ξυπνά αθόρυβα και αποτελεσματικά με μια σταδιακά αυξανόμενη δόνηση την ώρα που έχετε ορίσει (ακόμα και αν το τηλέφωνό σας ξεμείνει από μπαταρία τη νύχτα), που δεν πρόκειται να ενοχλήσει το άτομο με το οποίο μοιράζεστε το διπλό κρεβάτι!
-Σε περίπτωση που η μπαταρία από το λουράκι αδειάσει κατά τη διάρκεια της νύχτας ή αν αφαιρέσετε το λουράκι στον ύπνο σας, θα ξυπνήσετε κατ’ εξαίρεση με ηχητική ειδοποίηση.
-Ο μικρο-αισθητήρας κίνησης που περιλαμβάνεται στο λουράκι λαμβάνει σήματα καθόλη τη διάρκεια της νύχτας.
-Η συνοδευτική εφαρμογή για το iPhone και ο προσωπικός σας online πίνακας θα σας ενημερώσουν αναλυτικά για το πώς κοιμάστε τα βράδια, παρέχοντάς σας πληροφορίες σχετικά με το πόσες ώρες ύπνου συμπληρώσατε, πόσο ποιοτικός ήταν ο ύπνος σας και αν ξυπνήσατε κατά τη διάρκεια της νύχτας χωρίς αυτό να πέσει στην αντίληψή σας, βοηθώντας σας έτσι να σχηματίσετε το πλήρες προφίλ του ύπνου σας!
-Σε περίπτωση που ο ύπνος σας διακόπτεται συχνά τα βράδια, ενδέχεται να μην μπορείτε να αποδώσετε στο μέγιστο βαθμό κατά τη διάρκεια της μέρας. Μάθετε αν είναι ο κακός ύπνος αυτός που σαμποτάρει την ενέργειά σας!
-Ανακτήστε τις πλήρεις δυνάμεις σας και αποδώστε τα μέγιστα με τον καινοτομικό οδηγό ύπνου, που έχει σχεδιαστεί από ειδικούς του ύπνου και των επαγγελματικών αθλημάτων και έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες σας.
-Η συσκευασία περιέχει το ασύρματο Bluetooth λουράκι για τον καρπό, βάση φόρτισης για το λουράκι και καλώδιο για σύνδεση με την παροχή ρεύματος.
-Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή LARK Up από το App Store των iTunes.
-Είναι συμβατό με iPhone 3G, 3GS, 4, 4S, Touch (3ης & 4ης γενιάς) και iPad, iPad 2.
-Απαιτήσεις συστήματος: iOS 4.2.6 ή υψηλότερο.
-Διαστάσεις: λουράκι: 28 εκ., αισθητήρας στο λουράκι: 4 x 4 x 1 εκ., βάση φόρτισης για το λουράκι: 3.8 x 10 εκ.
-Το iPhone και το ταίρι στο κρεβάτι δεν περιλαμβάνονται!
-Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δωρου.

ΠΗΓΗ: gadgetlife.gr

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency