Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
22/01/2014

Playstation 4: "Error CE-34878-0"

Σύμφωνα με ένα θέμα που ανοίχθηκε στο Playstation Forum κι έχει φτάσει της 36 σελίδες, πολλοί χρήστες του PS4 χάνουν την αποθηκευμένη πρόοδο των παιχνιδιών τους ενώ, σε μερικές ακραίες περιπτώσεις, αδυνατούν να εκκινήσουν ακόμη και εφαρμογές, καθιστώντας ουσιαστικά τις παιχνιδομηχανές “άχρηστες”.

Του Κώστα Δουκάκη

Οι αναρτήσεις που έχουν γίνει στην παραπάνω σελίδα αναφέρουν έναν κωδικό λάθους “Error CE-34878-0” που, μετά από ανάλυση των περιπτώσεων, φαίνεται πως οδηγεί σε απώλεια αρχείων αποθήκευσης (saves) σε τίτλους όπως τα FIFA 14, Assassin’s Creed IV: Black Flag, Call Of Duty: Ghosts, NBA 2K14 και Battlefield 4.

Ένας ιδιοκτήτης Playstation 4 με το όνομα χρήστη Joystic αναφέρει πως εξ’ αιτίας του προβλήματος αυτού έχει χάσει πρόοδο συνολικά 30 ωρών. Άλλος χρήστης, με το ψευδώνυμο kickson123, τονίζει πως ,με την απώλεια του save του στον τίτλο Assassin’s Creed IV: Black Flag, “πήγαν στράφι” 40 ολόκληρες ώρες gameplay.”Δεν είμαι διατεθειμένος να ξαναπαίξω όσο υπάρχει η πιθανότητα να συμβεί πάλι το ίδιο. Και είμαι διπλά απογοητευμένος από την Sony διότι πληρώνω συνδρομή για PSN Plus λογαριασμό, οπότε και θεωρούσα τα saves μου απόλυτα ασφαλή”
Μερικά μέλη του Playstation Forum αναφέρουν πως το πρόβλημα μπορεί να επιδιορθωθεί με την εγκατάσταση των νεώτερων αναβαθμίσεων λογισμικού αλλά, δυστυχώς, το πρόβλημα δεν καλύπτει όλες τις περιπτώσεις παρά ένα μόνο ποσοστό. Η φύση του προβλήματος πάντως, καθώς και το γεγονός πως επηρρεάζει διαφορετικούς τίτλους, υποδεικνύει πρόβλημα στην ίδια την κατασκευή του Playstation 4.
Ένας αντιπρόσωπος της Sony μίλησε για το θέμα στο Eurogamer. “ Γνωρίζουμε τη συμβαίνει και εκτιμάμε την υπομονή που επιδεικνύετε ενώ αναζητούμε την πηγή των προβλημάτων”.

Η Sony έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 4.2 εκατομμύρια PS4 παγκοσμίως μέσα σε 2 μήνες, περίπου, κυκλοφορίας. Όμως αυτή είναι η δεύτερη φορά που εμφανίζεται πρόβλημα με την παιχνιδομηχανή, μετά το "Μπλε φως του θανάτου". Μένει να περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από την Sony που θα προσφέρει λύση στο πρόβλημα.

ΠΗΓΗ: annogaming.blogspot.gr

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency