Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
17/01/2014

Ο Φοίβος Μποζάς παρουσιάζει την πρώτη δισκογραφική του δουλειά και στην Πάτρα

Μετά την Κεφαλονιά, έρχεται και η σειρά της Πάτρας να ακούσει την πρώτη δισκογραφική δουλειά του Φίλιππου Μποζά.


Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και στις 12:30 στο Musical Record Shop θα γίνει η παρουσίαση της νέας του δουλειάς που μάγεψε όλους εμάς που τον ακούσαμε από κοντά στο Αργοστόλι!

Παρακάτω σας αναφέρουμε και την περιγραφή της εκδήλωσης από το site musical.gr: " Ο Φοίβος Μποζάς, τεταρτοετής φοιτητής του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών, παρουσιάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο: “Fivos Bozas – a n a p l u s “. H μουσική του ενασχόληση ξεκίνησε από το Ωδείο Κεφαλονιάς με πιάνο και Alto σαξόφωνο και συνεχίστηκε με τους Γεράσιμο Παυλάτο και Δημήτρη Τσάκα με Jazz αυτοσχεδιασμό και Soprano σαξόφωνο.

Οι επιρροές του σε αυτή τη νέα δουλειά είναι ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, για τον οποίο έχει αφιερώσει και ένα τραγούδι από το δίσκο, αλλά και οι δύο ακόμα μεγάλοι σαξοφωνίστες, ο Kenny G και ο Jan Garbarek. Σ’ αυτό συνέβαλε και ο Γρηγόρης Βλαχούλης με τον οποίο ηχογράφησαν κυρίως όλα τα σαξόφωνα και στη συνέχεια έκανε την τελική επεξεργασία και το mastering. Επίσης συμμετέχει και σε 2 τραγούδια της νέας του δουλειάς.

Έχει συνεργαστεί με τον Αμερικανό Καλλιτέχνη Craig Dongoski και με τον Εικαστικό Κώστα Ευαγγελάτο μελοποιώντας και ένα εκ των ποιημάτων του το οποίο εμπεριέχεται στο δίσκο αυτό. Η παρούσα δουλειά του αποτελείται από 12 δικές του συνθέσεις-δημιουργίες σε εναλλασσόμενους ρυθμούς και ύφος και ένα παραδοσιακό τραγούδι με “ πρωταγωνιστές “ το σαξόφωνο και το πιάνο."

 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency