Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
11/01/2014

Ξεκινάει σήμερα το THE VOICE

Το πρώτο show που κλείνει τα μάτια στην εμφάνιση και ακούει μόνο την φωνή ήρθε στην Ελλάδα!!! Όποιο άτομο είναι άνω των 15 ετών αναδεικνύει το ταλέντο της φωνής του συμμετέχοντας στο “THE VOICE”. Το show πρωτοεμφανίστηκε στις 26 Απριλίου του 2011.

Ο διαγωνισμός αυτός τραγουδιού χρησιμοποιεί ένα πάνελ τεσσάρων κριτών, οι οποίοι επιλέγουν τους καλύτερους διαγωνιζόμενους ΜΟΝΟ ακούγοντάς τους, μέχρι να βγει ο τελικός νικητής. Φέτος έρχεται στην χώρα μας!!! Ποίος θα είναι, άραγε, ο Έλληνας / Ελληνίδα καλλιτέχνης που θα κερδίσει εμάς και τους κριτές;;;

 

Σε αυτό, σήμερα, περιμένουμε να δούμε τη συμμετοχή του Στέλιου Μαγγαλιού που μας παραχώρησε συνέντευξη πριν λίγες ημέρες. 

Τη συνέντεξη θα βρείτε εδώ: http://kefalonitis.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=24776:stelios-magalios-enas-epityximenos-mousikos-stin-kefalonia&Itemid=223

Επίσης, δείτε στο promo του THE VOICE που μπήκε στην ιστοσελίδα του ANT1, μετά το 1.30, ένα απόσπασμα από τη συμμετοχή του!!!

Πολυμέσα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency