Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
20/12/2013

THHF THESSALONIKI HIP HOP FESTIVAL

Το THHF THESSALONIKI HIP HOP FESTIVAL παρουσιάστηκε το 2003 από την Zoltan Tribe. Εκείνη την περίοδο πρωταγωνιστούσαν οι FF.C, οι Άλυτοι Γρίφοι, οι Ανάφλεξη, οι Παράγοντες, ο Υποχθόνιος, ο Μάντης, ο Εισβολέας, ο sifu VERSUS, οι Professional Sinnerz, οι «dSKONEKt» (dj skone & mc nek) και ο Mr Bong. Το 2004 το festival αποκτά παρουσιαστή τον Δημήτρη Κοττάκη, από την γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή το «Διαστημόπλοιο».

Γράφει η Κωνσταντίνα Κατσιφή

Τις επόμενες χρονιές στο THESSALONIKI HIP HOP FESTIVAL παρουσιάζονται περισσότεροι καλλιτέχνες της hip hop σκηνής, ξεκίνησε ο θεσμός του freestyle Mc Battle, μπαίνουν τα τέσσερα στοιχεία της hip hop (MCing, Djing, Graffiti, Breakdance) και όλοι μπορούν να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς για Djs, workshop για παραγωγούς, breakdance και graffiti showcases. Φέτος, μετά από 11 χρόνια, μπορεί ο καθένας να διεκδικήσει τον τίτλο του THHF MC BATTLE 2013, να διαγωνιστεί σε Freestyle scratch παίρνοντας τον τίτλο του Dj Battle και να λάβει μέρος σε διαγωνισμούς του THHF HIP HOP FESTIVAL. Η έναρξη του festival θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου 2013 στις Δυτικές Συνοικίες Θεσσαλονίκης (πρώην σφαγεία), στην διεύθυνση 26ης Οκτωβρίου 33.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2310-533533


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: XMAS EXPLODE FESTIVAL »

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency