Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
17/06/2013

Η Samsung πλήρωσε στην Apple 1 εκ. δολλάρια στέλνoντας της 30 κοντεινερ γεμάτα με νομίσματα των 5 cents!

Είναι γνωστή η κόντρα των δύο εταιρειών με τη Samsung και Apple να έχουν αρκετές δικαστικές διαμάχες μεταξύ τους.Σε μία από αυτές η Samsung έχασε τη δική και κλήθηκε να πληρώσει στην Apple 1εκ. δολλάρια!


Στο επίσημο έγγραφο όμως που υπογράφηκε από τις δύο πλευρές δεν αναφερόταν με ποιο τρόπο θα απέδιδαν οι Κορεάτες στην Apple τα χρήματα και αποφάσισαν να το κάνουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο...


Έτσι σήμερα το πρωί 30 φορτηγά πήραν το δρόμο για τα κεντρικά γραφεία της Apple μεταφέροντας τα χρήματα. Μόλις έφθασαν τα φορτηγά όλοι απόρησαν για ποιο λόγο χρειάστηκαν τόσα πολλά για να μεταφέρουν τα χρήματα. Όταν άνοιξαν τις πόρτες από τα φορτηγά έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι τα χρήματα είχαν αποσταλεί όλα σε νομίσματα και μάλιστα των 5 cents!

Oι Κορεάτες βρήκαν για μια ακόμη φορά τον τρόπο να κοροϊδέψουν την Apple με ένα μοναδικό τρόπο ενώ ο Lee Kun-hee, Πρόεδρος της Samsung Electronics,ο οποίος θεωρούσε άδικη την απόφαση του δικαστηρίου, δήλωσε ότι δεν θα αφήσει μια παρέα από geeks να υποτιμήσει τη δύναμη της εταιρείας τους και πως αν η Apple θέλει “βρώμικο παιχνίδι” ξέρουν και οι ίδιοι να το κάνουν...

 

Πηγή: aniwthoi.net

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency