Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
10/10/2012

Τι να τις κάνουμε τις οθόνες αφής; Έρχεται το LEAP σε λίγους μήνες!

Αν υπάρχει ένα gadget εκεί έξω που το περιμένουμε με κομμένη την ανάσα, τότε αυτό είναι το LEAP.


Πρόκειται για μια εντυπωσιακά μικρή και όμορφη συσκευή, η οποία ενσωματώνει κάμερες και αισθητήρες που ανιχνεύουν και μετατρέπουν την κίνηση των χεριών μας σε ψηφιακό σήμα!

Από την πρώτη στιγμή που είδαμε το LEAP, ξέραμε ότι αυτό είναι το επόμενο μεγάλο βήμα στην αγορά υπολογιστών. Μοιάζει με το Kinect αλλά έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να “βολεύει” σε χρήση στο γραφείο. Δεν αναγνωρίζει την κίνηση όλου του σώματος, αλλά των χεριών και των δακτύλων σας, αλλά αυτό το κάνει και στις 3 διαστάσεις.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, με το LEAP δεν θα χρειάζεστε πλέον οθόνες αφής, ούτε ειδικά laptops, αφού αναλαμβάνει εκείνο την μετατροπή όλων των αναλογικών κινήσεων σας σε ψηφιακές.

Αν νομίζετε ότι απευθύνεται μόνο στους… έχοντες, κάνετε λάθος. Το LEAP κοστίζει μόλις 70 δολάρια και τα καλά νέα είναι ότι θα το δούμε να κυκλοφορεί στις αρχές του 2013. Μάλιστα οι δημιουργοί του “μας” σκέφτηκαν, καθώς υπάρχει δυνατότητα αποστολής και στην Ελλάδα, μόλις έναντι 12 δολαρίων.

 

Πηγή: goodbyte.gr

Πολυμέσα

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency