Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
09/07/2012

Ξεχάστε τα «πράσινα ανθρωπάκια», έρχονται οι «πορτοκαλί μέδουσες»!

Πώς να δείχνουν άραγε τα άλιεν;

Η ιδέα πως οι εξωγήινοι μπορεί να είναι μικρά πράσινα ανθρωπάκια σβήνει και τη θέση της παίρνει μία νέα θεωρία, σύμφωνα με την οποία τα άλιεν μπορεί να μοιάζουν με μεγάλες μέδουσες πορτοκαλί στο κάτω μέρος, σύμφωνα με μια ειδικό-και σύμβουλο της βρετανικής κυβέρνησης. 

Η Maggie Aderin-Pocock υποστηρίζει πως είναι πιθανό να υπάρχει εξωγήινη ζωή και πως μπορεί να είναι ακόμα πιο διαφορετική απ’ ό,τι φανταζόμαστε. Και αντί για τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια που λατρεύει το Χόλιγουντ, είναι πιθανό οι εξωγήινοι να μοιάζουν με τεράστιες μέδουσες- στο μέγεθος γηπέδου ποδοσφαίρου!- πορτοκαλί στο κάτω μέρος. 

Φτιαγμένες από σιλικόνη- και όχι άνθρακα που είναι η βάση της ζωής όπως την ξέρουμε- τα πλάσματα αυτά ζουν με το φως που απορροφά το «δέρμα» τους και χημικά που απορροφούν τα τεράστια στόματά τους. 

Είναι πιθανό επίσης να «επικοινωνούν» με φωτεινούς παλμούς. 

Πιστεύεται επίσης πως δεν θα ζουν στη θάλασσα αλλά στην ατμόσφαιρα ενός πλανήτη όπως ο Δίας και θα αιωρούνται γύρω του. 

Το πορτοκαλί κάτω μέρος λειτουργεί ως καμουφλάζ ενώ τα «μπαλόνια» από κάτω τους λειτουργούν σαν «αερόστατα» με τα οποία αλλάζουν το ύψος στο οποίοι κινούνται. 

«Η φαντασία μας περιορίζεται φυσιολογικά από όσα βλέπουμε γύρω μας. Όμως σε μερικές έρευνες εξετάζονται οι ιδέες μορφών ζωής βασισμένων στη σιλικόνη που εξελίσσονται σε περιβάλλοντα πολύ διαφορετικά από το δικό μας», λέει η Aderin-Pocock.  

Πηγή: www.newsbeast.gr

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency