Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
25/06/2012

Και smartphones από την Microsoft;

Φαίνεται πώς η Microsoft έχει αποφασίσει να αρχίσει εκ νέου την επική της διαμάχη με την Apple. Μια διαμάχη που από τα τέλη του '90 και μετά είχε καταλαγιάσει και σχεδόν ξεχαστεί.

Μετά λοιπόν την άμεση πρόκληση εναντίον της εταιρείας του Κουπερτίνο με την παρουσίαση ενός tablet, μαθαίνουμε ότι πιθανότατα η εταιρεία θα διαθέσει και δικά της smartphones.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει ήδη συνεργασία με κάποιον κατασκευαστή για την ανάπτυξη του δικού της Windows 8 smartphone.

Βέβαια μια τέτοια κίνηση ενδέχεται να διαρρήξει τις σχέσεις της Microsoft με τη Samsung, την HTC και τη Huawei, οι οποίες θα είναι οι πρώτες εταιρείες που θα κυκλοφορήσουν Windows Phone 8 smartphones εντός του τρέχοντος έτους.

Επιπλέον λογικά θα αποτελέσει πλήγμα στη συνεργασία της με τη Nokia. Παρόλα αυτά η Microsoft δεν έχει συνηθίσει να είναι θεατής στον κόσμο της τεχνολογίας. Συνεπώς θα είναι περίεργο το να μην δούμε τολμηρές κινήσεις από μέρους της.

πηγή : real.gr

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency