Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
23/04/2012

Chemtrails... στην Κεφαλονιά;

Ε-mail αναγνώστριας, κ. Μ. Ταραζή για το φαινόμενο των chemtrails... θεωρίες συνομωσίας ή απλά καυσαέρια αεροπλάνων;

«Σας στέλνω κάποιες από τις φωτογραφίες που τράβηξα την Κυριακή 22 Απριλίου στο Κάστρο του Αγ.Γεωργίου. Ξεκίνησα στις 14.40 και η τελευταία πάρθηκε γύρω στις 18.00. Αυτά που βλέπετε είναι chemtrails, χημικοί ψεκασμοί που γίνονται κατά διαστήματα σε όλο τον κόσμο.
 
Είναι αυτά που πολλοί θέλουν να μας πείσουν ότι πρόκειται για εκπομπές καυσαερίων των αεροπλάνων... εάν έστω και ένας πιστεύει ότι αυτά πο βλεπεται στις φωτογραφίες είναι καυσαέρια παρακαλώ να το πει και να εξηγήσει γιατί πια τόσος "συνωστισμός" πάνω από το Κάστρο του Αγ.Γεωργίου. Στις φωτογραφίες θα παρατηρήσετε την εξέλιξη των ψεκασμών. Πως σταδιακά φαρδαίνουν, ενώνονται μεταξύ τους με αποτέλεσμα ο ουρανός να ασπρίζει και στο τέλος να σχηματίζονται βαριά σύννεφα. Παρατηρήστε στην φωτο 500 ότι φαίνονται δύο αεροσκάφη να πετάνε πολύ κοντά το ένα με το άλλο και να ψεκάζουν ταυτόχρονα.  Δύσκολο να πιστέψουμε ότι πρόκειται για αεροπλάνα της γραμμής.
 
Το γιατί γίνονται αυτοί οι ψεκασμοί κανείς δεν το λέει.  Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες. Όποιος πιστεύει ότι αξίζει να ενημερωθούν οι πολίτες μέσα από τα ενημερωτικά sites σας, παρακαλώ αναρτήστε ελεύθερα τις φωτογραφίες μου. Ευχαριστώ για την προσοχή σας».

Μαρία Ταραζή

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency