Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
18/04/2012

Για πρώτη φορά: Ανατριχιαστικές φωτογραφίες από το ναυάγιο του Τιτανικού

Mε την συμπλήρωση 100 ετών από το ναυάγιο του Τιτανικού έρχονται στο φως της δημοσιότηταςγια πρώτη φοράανατριχιαστικές φωτογραφίες την ναυτική τραγωδία.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το 2004 από μέλη αποστολής που ερευνούσε στο ναυάγιο και φαίνονται αντικείμενα, όπως μπότες, ρούχα, αλλά και χτένες για τα μαλλιά, που ανήκαν σε επιβάτες να βρίσκονται στο βυθό της θάλασσας.

Ο τρόπος που είναι τοποθετημένα μαρτυρούν ότι τα αντικείμενα δεν έπεσαν από τις αποσκευές των επιβατών, αλλά απέμειναν από τα πτώματα που αποσυντέθηκαν πλήρως.

Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον που έχει καταδυθεί 33 φορές στο ναυάγιο δήλωσε:«Έχουμε δει παπούτσια, ρούχα αλλά κανένα ίχνος ανθρώπινου σώματος. Βέβαια όλα αυτά αποδεικνύουν ότι μαζί με αντικείμενα αυτά υπήρχαν και πτώματα».

Δείτε τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες:

titanic1

titanic2

titanic3

Δύο κρουαζιερόπλοια το «MS Balmoral» και «Amazara Journey» σταμάτησαν προχθές ανήμερα της τραγικής επετείου του ναυαγίου στο σημείο της βύθισης στον Βόρειο Ατλαντικό και οι επιβάτες πέταξαν στη θάλασσα στεφάνια, τήρησαν ενός λεπτού σιγή, ενώ διαβάστηκαν τα ονόματα των 1.517 θυμάτων.

titanic4

titanic5

πηγή : mediagate.gr

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency