Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
01/07/2011

Πως φτιάχνονται τα γυαλιά ηλίου Chanel;

Μπείτε με αυτό το βίντεο στο εργαστήριο του maison Chanel και δείτε από κοντά τον τρόπο που κατασκευάζονται τα γυαλιά του διάσημου οίκου.

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=Pr1kv3x8Byw&feature=player_embedded[/youtube]


Έχτε σκεφτεί ποτέ πως φτιάχνονται τα γυαλιά ηλίου, πως φτιάχνεται ο σκελετός και τα διάφορα στολίδια τοποθετούνται στους βραχίονες του και πως τοποθετούνται οι φακοί;

Σε αυτά και άλλα τόσα ερωτήματα απαντά το βίντεο αυτό που κυκλοφόρησε ο οίκος Chanel, ως μέρος μιας σειράς από τέσσερα ολιγόλεπτα κλιπ που σκοπό έχουν να μας φέρουν πιο κοντά στο όραμα του Karl Lagerfeld, creative director του οίκου, για τη συλλογή γυαλιών ηλίου με την πολύτιμη υπογραφή Chanel.

Αφού είδαμε το βίντεο με τον Karl Lagerfeld να σχεδιάζει τη νέα συλλογή, ήρθε η ώρα να μεταφερθούμε σε ένα καθαρό εργαστηριακό περιβάλλον, όπου οι τεχνίτες του γαλλικού fashion house συνθέτουν ένα ένα με λεπτομέρεια όλα τα στοιχεία που συντελούν στο αποτέλεσμα που λέγεται Chanel γυαλιά.


Πηγή: http://www.queen.gr

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency